Over ons

Ons doel is iedereen persoonlijk advies te geven, omdat elk mens uniek is. Daarom inventariseren wij tijdens het intakegesprek wie je bent, wat je behoeften en wensen zijn en of er lichamelijke (slaap gerelateerde) klachten zijn.

Het uitzoeken van een nieuw bed kan voor veel mensen een grote uitdaging zijn, daar hebben wij van Beddenspecialist De Vries Druten sinds een aantal jaar iets op gevonden. SlaapID is ons onafhankelijk meetsysteem waardoor wij meer inzicht krijgen in jouw slaapgedrag. De uiteindelijke resultaten bieden je hele verrassende informatie, die helpen bij het maken van een passende en goede keuze uit de brede collectie die wij voeren.

Wij bekijken bij jou thuis jouw persoonlijke slaapsituatie en openen buiten onze reguliere openingstijden graag onze deuren wanneer het jou uitkomt. Ben je niet in staat om naar de winkel toe te komen, dan komen wij graag bij jou thuis om je een passend advies te geven of jouw huidige slaapsituatie te bekijken. Na de aankoop monteren en bezorgen wij gratis, nemen jouw oude matrassen retour en bieden je de beste garanties.

Wil jij ook gebruik maken van het beste advies, de beste service en keuze hebben uit sterke merken? Dan nodigen wij jou van harte uit in onze winkel aan de Markt 1c te Druten, waar je gratis voor de deur kunt parkeren.

Graag tot ziens,
Arjan, Nicole, Joyce, Yvette en Rebekka

Onze Slaapmissie

Dankzij onafhankelijke slaapmetingen en continu (wetenschappelijk) onderzoek ontvang je persoonlijk advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een fysiek, comfortabele en gezonde nachtrust en stap je ’s ochtends positiever, actiever en meer ontspannen uit je bed.

Onze acht afspraken

Wij richten ons op de zekerheid van fysiek comfortabele en gezonde nachtrust in een stijlvol bed! Om dit te garanderen werken wij met de Acht Afspraken van Beddenspecialist.nl:

  1. Bewezen, onafhankelijke SlaapID methode (intake, thuismeting & postuurmeting)
  2. SlaapFysio opgeleide & gecertificeerde, ervaren adviseurs
  3. Eigen (wetenschappelijk) slaaponderzoek en unieke slaapdatabase
  4. Speciaal geselecteerde, duurzame en ontwikkelde producten & merken
  5. 3D ontwerp van je eigen bed
  6. Exclusieve diensten: Bedanalyse & SlaapSelfie service
  7. Geruststellende omruil- en instelgaranties
  8. CBW erkend; voor veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie.

CBW erkend: Dat is wel zo vertrouwd

Wij zijn CBW Erkend. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Een erkenningsregeling

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De CBW-erkend-zekerheden wordt alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

Bekijk de video voor meer informatie over CBW Erkend.

Merken bij Beddenspecialist De Vries

Bij Beddenspecialist De Vries werken we met een selectie van sterke merken, bekijk hier alle merken die we verkopen in de winkel in Druten. Wil je meer weten over één van deze merken? Klik op het logo of kom naar de winkel!

Bedrijfsgegevens:

Handelsnaam: Beddenspecialist De Vries
Winkeladres: Markt 1c, 6651 BC in Druten
E-mailadres: devries@beddenspecialist.nl
Telefoonnummer:0487-525978 
Inschrijfnummer van de KvK : 11062953
BTW nummer:NL001909644.B28