Wil jij ook aantoonbaar beter slapen?

  • Onafhankelijke SlaapID®-thuismeting
  • SlaapFysio gecertificeerde ligexperts
  • Duurzame slaapoplossingen
  • Geruststellende omruil- en instelgarantie

Wij werken met een bewezen adviesmethode. Hierdoor neemt je slaapcomfort toe en nemen klachten aan nek, schouder of rug af. Dit is gebleken uit onze (wetenschappelijke) onderzoeken samen met de Vrije Universiteit Amsterdam. Lees hier meer over het onderzoek met betrekking tot rugklachten.

Wil jij ook eindelijk beter liggen en slapen? Maak dan nu een afspraak!

Welkom bij Beddenspecialist Malden, de beddenspeciaalzaak van Arjan de Vries. De ligexpert van Malden en omstreken!

Al jaren zijn we een begrip als het om slapen gaat. Samen kiezen we het beste bed of het beste matras voor jouw situatie.

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan
Ontwerp je eigen droombed

Droom jij ook van het perfecte bed dat niet alleen super comfortabel is, maar ook helemaal past bij jouw eigen stijl? Bij onze beddenspecialist heb je nu de kans om je eigen droombed te ontwerpen!

Lees het nieuwe gratis GAAP magazine

Een magazine vol met slaapverwekkende inspiratie & informatie. Inmiddels ligt de 4e editie alweer in de winkels. Heb jij hem al opgehaald? In je mailbox ontvangen kan natuurlijk ook! Wel zo makkelijk.

Wat onze klanten vinden
10
Mooie winkel met deskundig personeel

Wij waren zeer verrast over de manier waarop wij in de winkel ontvangen werden. In een persoonlijk gesprek heb ik mijn wensen en klachten die ik had kenbaar gemaakt. Daarna hebben Angelique en later Joost goed advies gegeven over de verschillende Swissflex lattenbodems. Ze laten je ervaren wat een lattenbodem doet. Niets was teveel. Er wordt goed gekeken naar wat het beste bij jou past. De bezorging en montage was top.

Mart
10
Heel goede service en een deskundig advies.

Zie boven

M
10
Fantastisch

Uitstekende en deskundig advies.

Ilona Wijnakker
10
Super goed geholpen

Wij hebben door een lekkage aan de verwarmingsketel waterschade aan een van onze matrassen opgelopen. Wij hebben de matrassen gekocht bij Topslapen in Arnhem, maar deze zaak is failliet en daardoor hebben we kontakt gezocht met Bedden- specialist Malden en zijn daar ontzettend goed geholpen. Voor ons is een nieuwe tijk besteld en werd bezorgd en zelfs om de matras gedaan.

Ria Gieling
10
Topservice in een prachtige winkel

Afgelopen week hebben mijn man en ik een een prachtige LeDorm boxspring met twee LeDorm Superior matrassen gekocht bij Joost van Beddenspecialist Malden. Wij hebben eerst een intakegesprek gehad en daarna met SlaapID ons slaapgedrag in kaart laten brengen. Aan de hand van deze uitkomsten heeft Joost ons advies gegeven over de matrassen die het beste bij onze wensen en slaapgedrag passen. We kijken erg uit naar de levering en verwachten straks weer te slapen als een roosje! Absolute aanrader. Zeker ook door de inzichten die je krijgt gedurende drie nachten over je eigen slaapgedrag thuis in je eigen bed.

Yvonne