Silvana Support

De Vries Druten

Silvana Support staat voor innovatieve en ondersteunende hoofdkussens. Elk persoon is anders, daarom sluiten de kussens van Silvana Support sluiten goed aan bij jouw veranderende en individuele wensen. 

Een goed hoofdkussen is uiteindelijk verantwoordelijk voor maar liefst één derde van jouw slaapcomfort. Het juiste hoofdkussen zorgt daarom voor een goede nachtrust en een energierijke dag.

Silvana Support

Silvana Support begon met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Al tientallen jaren staat het A-merk Silvana voor ‘het beste nek ondersteunende hoofdkussen’. Bij de ontwikkeling van de producten is er een nauwe samenwerking met professionele fysiotherapeuten. Deze profs weten als geen ander hoe het menselijk lichaam in elkaar zit.

Door de constante toepassing van de allernieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Aan de Silvana-stam is inmiddels toegevoegd de ontwikkeling en productie van Silvana dekbedden.

Het Silvana Support kussen is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun

Silvana Support

Missie

Het juiste hoofdkussen zorgt voor een goede nachtrust en een energierijke dag. Omdat elk persoon uniek is, is Silvana ervan overtuigd dat ieder persoon verlangt naar een hoofdkussen op maat. Silvana doet er - elke dag opnieuw - alles aan om hoofdkussens nog beter aan te laten sluiten bij deze veranderende, individuele wensen. Dit is alleen mogelijk door de consument altijd centraal te stellen.

Productie in Nederland 

Alle Silvana producten worden in Nederland geproduceerd. Hier komen alleen vakmensen aan te pas met jarenlange ervaring én gevoel voor kwaliteit. Silvana maakt hierbij gebruik van de laatste productietechnieken en meest hoogwaardige materialen. Alleen op deze manier is waarborging van de kwaliteit van de Silvana producten gegarandeerd.

Kussens van hoogwaardige materialen

Silvana producten worden enkel samengesteld uit hoogwaardige materialen. Voor de kussens worden synthetische merkvezels gebruikt waardoor Silvana kussens een sterk verbeterde isolatie en vochtregulatie kennen ten opzichte van reguliere kussens.

Kussens voldoen aan strengste Europese normen

Hiernaast voldoet het hele productieproces van de Silvana producten aan de strengste Europese normen. Dus geen chemische middelen bij de vervaardiging van de hoofdkussens. Wel zo fijn.

 

Aandacht voor hoofdkussen

Als u uw matras en bedbodem met zorg heeft uitgekozen, is het eigenlijk niet meer dan logisch dat er met dezelfde zorg een passend hoofdkussen wordt gekozen. Een goed kussen geeft precies de juiste ondersteuning aan uw hoofd en nekwervels. En dat is dus een derde deel van de wervelkolom. Met het juiste hoofdkussen kun je beter ontspannen. Je voorkomt vervelende hoofdpijn- of spierpijnklachten, ontstaan door een verkeerde lighouding. Met de schoudercontour in de neksteun van de nieuwe Silvana Support kunt u nog een stuk rustiger slapen.

Hoofdkussens