Beste kussen voor mij

Wat voor de ene persoon het beste kussen is, kan voor de ander totaal verschillen. Ook hier speelt persoonlijke voorkeur maar zeker ook de ondergrond waarop je ligt mee. Zomaar even een kussen kopen lukt vaak niet, advies helpt.

Beste hoofdkussen geeft jou steun

Is jouw bed perfect? Toch is een goede nachtrust niet gegarandeerd. Van verkeerde hoofdkussens kun je namelijk alsnog een hele nacht lang wakker liggen. Met name de nekwervels (ondersteuning van het hoofd en de nek) dienen goed te worden ondersteund. Om écht te kunnen uitrusten en weer op te laden, mag daar nu eenmaal geen spanning zitten. En dat is precies datgene waar het voor jou beste hoofdkussen voor zorgt.

Ontvang het beste advies op maat over kussens

Hoe kies je het beste kussen?

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden bij het kiezen van het juiste hoofdkussen. Zo kan de vorm van het kussen bijvoorbeeld van belang zijn voor de juiste ondersteuning van de nek en het hoofd. Ook kan het materiaal waaruit het kussen is gemaakt van belang zijn, bijvoorbeeld om te voorkomen dat je te veel zweet tijdens het slapen.

Ten slotte kan ook de dikte van het kussen van belang zijn, afhankelijk van je slaaphouding en de hardheid van je matras. Het kan daarom verstandig zijn om verschillende kussens te testen voordat je een keuze maakt, zodat je zeker weet dat je een kussen hebt gevonden dat goed bij je past.