Perzona

Perzona, het zit 'm al in de naam, écht persoonlijk slapen doe je met dit merk op een uniek matras.

Persoonlijk slapen

Er slaapt maar één Nederlander zoals jij ..., maar waarom slapen héél erg veel mensen niet op een gepersonaliseerd matras? Perzona kan voor jou een matras op maat samenstellen die volledig is afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen.

Wij geloven niet in één matras voor iedereen, daarom is het tijd voor een echt persoonlijke matras. Met een Perzona matras geniet je van jarenlang zorgeloos slaapcomfort. 

Functionaliteit, comfort en kwaliteit

Perzona bewijst dat het kan met haar unieke design. Geniet van een boxspring ontworpen door ‘award winning’ designer Ben Hoek. De kort geveerde boxspring is slank van vorm en wordt gedragen door twee elegante, stalen design benen met aluminium voeten. Daarnaast heeft deze boxspring meerdere verstelstanden, die ideaal zijn voor onder andere buikslapers. Kortom, aan elk detail en type slaper is gedacht. Ieder matras heeft natuurlijk een goede basis nodig om tot zijn recht te komen. De Perzona boxsprings zijn speciaal ontwikkeld om de Perzona matrassen optimaal te ondersteunen. 

Volledig aanpasbaar op jouw lichaam

Perzona matrassen zijn volledig aanpasbaar op jouw lichaam, door middel van het gepatenteerde tube layer system. Alle matrassen van Perzona zijn voorzien van een unieke bi-elastische tijk die lichaamscontouren uitstekend volgt. Ook zijn de tijken blijvend anti-bacterieel en wasbaar op 60 graden. De Perzona Thermocool technologie en de uitstekende ventilerende eigenschappen leggen een goede basis voor een aangenaam slaapklimaat.

Wil je meer weten over Perzona?

Vraag dan nu meer informatie op over Perzona om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.