De winkel voor jouw nachtrust. Hoe kunnen we je helpen?

  • Onafhankelijke SlaapID®-thuismeting
  • SlaapFysio gecertificeerde ligexperts
  • Duurzame slaapoplossingen
  • Geruststellende omruil- en instelgarantie
Welkom bij Beddenspecialist De Vries. De slaapexpert van Druten en omstreken!

Al jaren zijn we een begrip als het om slapen gaat. Samen kiezen we het beste bed of het beste matras voor jouw situatie.

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan
Lees het nieuwe gratis GAAP magazine

Een magazine vol met slaapverwekkende inspiratie & informatie. Inmiddels ligt de 4e editie alweer in de winkels. Heb jij hem al opgehaald? In je mailbox ontvangen kan natuurlijk ook! Wel zo makkelijk.

Wat onze klanten vinden
9
Goede voorlichting.

Neemt de tijd om je goed voor te lichten,welkmatras het beste voor je is. Dringt niets op,en geeft je de tijd er rustig over na te denken. Heel blij met de keuze die ik heb gemaakt!

F. Hendricks
10
Super goede service

Wij kwamen hier voor advies voor kussens en matrassen. Wat een mooie winkel en wat zijn we fijn geholpen en goed geadviseerd. Een erg vriendelijk en vakkundig personeel. We hebben inmiddels onze kussens en matrassen en zijn er erg blij mee.

Chris en Marielle
10
Fijne ervaring!!

Een goed advies. Nemen voldoende tijd voor je en hebben een luisterend oor. Totaal geen moeite mocht je nog een keer extra advies en proef willen liggen. De winkel straalt rust en vakmanschap uit.

Anoniem
10
Goede service

Goed advies. Met een slaap id om geslapen, waardoor ze ook inzicht hadden hoe je slaapt. En met alle geduld en proberen een keus kunnen maken.

Wiltruda
10
Goed advies en enorm klantvriendelijk

De medewerkers van De Vries nemen alle tijd voor je. Gedegen advies o.b.v. het slaapID en onze eigen wensen. Vervolgens nog een telefoontje hoe het bed en de proefkussens bevallen. We zijn erg tevreden over hun manier van werken en de serviceverlening.

Familie Riepe
10
Met aandacht, geduld, vriendelijke en nette service geholpen

Zeer prettig geholpen. Ze nemen de tijd voor heldere productuitleg en je krijgt de tijd om verschillende matrassen te proberen. Personeel is zeer netjes en beleefd, prachtige winkel met prachtige producten.

Bainca
10
uitstekkend

Klantvriendelijke ontvangst en goede voorlichting. Er is echt tijd voor gemaakt.

Stefan
9
vriendelijk, kundig personeel en kwalitatief goede producten

We zijn bij De Vries goed geholpen aan een compleet nieuw bed (dus ombouw incl. matrassen, kussens en dekbed). het personeel adviseert goed en gedegen en kijkt goed wat er echt bij je past. Ze sturen dus niet alleen maar aan op de duurste producten. Een grote plus vinden wij ook dat ruim de tijd word genomen om tot de beste uitslag te komen. Niet alleen in de winkel, maar wij hebben bijvoorbeeld ook meerdere verschillende kussens thuis uitvoerig kunnen testen. Waarbij er word aangestuurd om lang genoeg te testen. We zijn dan ook erg tevreden met hetgeen we gekocht hebben. We kunnen er dus weer jaren tegenaan, maar zullen zeker terugkomen.

Luke
10
Goede vakkennis en topservice

Wij zijn heel erg goed geholpen tijdens de verkoop. Ook naderhand werden we telefonisch keurig te woord gestaan en werden er zelfs leenbodems geleverd zodat we niet op de grond hoefde te liggen. Maar het allerbelangrijkste is dat we heerlijk slapen en dus een goede keus hebben gemaakt dankzij het goede advies!

Nicolette Frederiks
10
Geen lange zoektocht. Geweldig geadviseerd

Medewerkster Joyce is ons uitstekend van dienst geweest. Kernwaarden: rustig, vriendelijk, niet opdringerig, kennis van zaken . TOPPERT Fam. De Bree uit Kesteren

Niek de Bree