Hoe lig jij en welk matras past daarbij?

  • Onafhankelijke SlaapID®-thuismeting
  • SlaapFysio gecertificeerde ligexperts
  • Duurzame slaapoplossingen
  • Geruststellende omruil- en instelgarantie
Welkom bij Beddenspecialist De Vries. De slaapexpert van Druten en omstreken!

Al jaren zijn we een begrip als het om slapen gaat. Samen kiezen we het beste bed of het beste matras voor jouw situatie.

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan
SLAAPTEMBER MAAND VAN DE SLAAP

In deze bijzondere maand staat het bevorderen van een gezonde en herstellende nachtrust centraal. We begrijpen maar al te goed dat een goede nachtrust essentieel is voor ons algehele welzijn en onze vitaliteit.

Lees het nieuwe gratis GAAP magazine

Een magazine vol met slaapverwekkende inspiratie & informatie. Inmiddels ligt de 4e editie alweer in de winkels. Heb jij hem al opgehaald? In je mailbox ontvangen kan natuurlijk ook! Wel zo makkelijk.

Wat onze klanten vinden
10
Uitstekend geholpen en goede service

We hebben tijdelijke bodem en matrassen geleverd gekregen (zonder kosten) omdat ons waterbed stuk was. En dan is het lastig om voor een waterbed een juiste matras te vinden. met hulp van de Vries is het toch gelukt, er kon door vakanties ene lange levertijd zijn maar gelukkig werd alles toch erg snel geleverd en bij ons geinstalleerd. Wij slapen weer prima.

Richard
10
Top service, super vriendelijk en meedenkend en de kwaliteit van de producten zijn top!

Top service, super vriendelijk en meedenkend en de kwaliteit van de producten zijn top!

Eva
10
perfecte manier van zakendoen

afhandeling en service perfect

Willemien
10
goede uitleg

Tijdens het eerste bezoek duidelijke uitleg en advies gekregen . Er werd alle tijd voor ons genomen.

Mari
10
Slaap heerlijk op dit matras!

Super goed en uitgebreid advies gehad.

Christine
8
Fijne service

Meedenkend en geven een gedegen advies, erg fijn dat er ook leenkussens ter beschikking worden te gesteld om eerst vrijblijvend te proberen.

Vicky
8
Vorderende leeftijd vraagt deskundigheid van de verkoper voor het juiste matras.

Warm welkom. Belangstellend, meedenkend en deskundig. De tijd werd geschonken. Bij de keuze van een matras en de twijfel die daar altijd bij hoort, van voel ik het nu wel goed en dadelijk niet, werd die laatste weggenomen door de mededeling dat het matras dan werd teruggenomen (wel dat er voldoende tijd van gewenning is gegeven). Uitgerust wakker worden is van groot belang, zeker als je wat ouder bent.

René
10
Uitstekende begeleiding bij uitzoeken matrassen

Warme ontvangst in de winkel. We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van de matrassen, na gebruik van de slaap-I’d. Kussens mogen uitproberen. Levertijd kwam overeen met wat was aangegeven. En ook het leveren van de matrassen was keurig geregeld. Helaas een klein mankement met 1 van de matrassen, maar dat werd snel en vakkundig opgelost. Kortom: uitstekende service.

Antoinette
10
Zeer deskundig

Deskundig en vriendelijk met zeer goed advies!

Janine
10
Zeer goed advies!

Door het goede advies zijn we op een heel ander type matras uitgekomen dan wij zelf dachten dat goed zou zijn. Wij zijn erg tevreden met matrassen en slapen veel beter en comfortabeler.

Serge & Judith