Hoe lig jij en welk matras past daarbij?

  • Onafhankelijke SlaapID®-thuismeting
  • SlaapFysio gecertificeerde ligexperts
  • Duurzame slaapoplossingen
  • Geruststellende omruil- en instelgarantie
Welkom bij Beddenspecialist De Vries. De slaapexpert van Druten en omstreken!

Al jaren zijn we een begrip als het om slapen gaat. Samen kiezen we het beste bed of het beste matras voor jouw situatie.

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan
Lees het nieuwe gratis GAAP magazine

Een magazine vol met slaapverwekkende inspiratie & informatie. Inmiddels ligt de 4e editie alweer in de winkels. Heb jij hem al opgehaald? In je mailbox ontvangen kan natuurlijk ook! Wel zo makkelijk.

Wat onze klanten vinden
10
Zeer deskundig

Deskundig en vriendelijk met zeer goed advies!

Janine
10
Zeer goed advies!

Door het goede advies zijn we op een heel ander type matras uitgekomen dan wij zelf dachten dat goed zou zijn. Wij zijn erg tevreden met matrassen en slapen veel beter en comfortabeler.

Serge & Judith
8
Goed advies en fijne service

Goed advies en fijne service

Karin
9
We zijn erg prettig geholpen.

Het kopen van het bed is een uitgebreide procedure geworden. We zijn er ook achter dat voor een goede keuze dit ook nodig is. Vooral ook het plaatsen van het bed werd gedaan door twee leuke mensen. We zijn twevreden met de keuze.

P.M.M. vanden Berg
9
Twee heerlijke bedden gevonden, die passen bij het interieur.

Wij zijn hebben twee bedden gevonden die passen bij onze slaapwensen. Er was ook veel aandacht voor het uiterlijk van het bed en het beddengoed, zodat de bedden perfect passen in het interieur van de slaapkamers.

Anita
10
Uitermate professioneel geadviseerd, vriendelijk en geen vraag was teveel.

Wij hebben het gevoel dat we geweldig geholpen zijn. Alle afspraken werden stipt nagekomen. Het plaatsen van het bed verliep fantastisch. Verder tot onze grote verrassing werden we nagebeld of alles in orde was.

Fam. van Leeuwen
10
Deskundig advies voor een bijzonder bed!

Sinds zaterdag, 22 april, de trotse eigenaren van een nieuw bed. Niet zomaar een bed maar één van 240 breed. Door een aandoening is een extra breed bed nodig. Een paar weken geleden kwamen wij met deze vraag bij De Vries Slapen. Daar werd geluisterd en geadviseerd. Na het dragen van een slaapmeter, soort hartslagmeter, terug naar de winkel voor advies. Daar werd uitgebreid geluisterd, geadviseerd en uitgeprobeerd. Resultaat een prachtig bed met heerlijke matrassen waar ik, en mijn man, heerlijk in slapen. Wat een genot! Ook de mannen die het bed kwamen plaatsen, toch 2 bedden van 120 breed, waren zeer kundig. Met een hoogwerker door het raam en daarna op onze slaapkamer in elkaar gezet. Nu slaap ik op “leen” kussen om deze uit te proberen, ik ben nogal kieskeurig qua kussen. En als het bevalt kan ik er één aanschaffen en als het niet bevalt uiteraard geen, en ook dat is geen probleem.

Arts
8
Fijne persoonlijke benadering

Fijne persoonlijke benadering

fred
9
Goede voorlichting.

Neemt de tijd om je goed voor te lichten,welkmatras het beste voor je is. Dringt niets op,en geeft je de tijd er rustig over na te denken. Heel blij met de keuze die ik heb gemaakt!

F. Hendricks
10
Super goede service

Wij kwamen hier voor advies voor kussens en matrassen. Wat een mooie winkel en wat zijn we fijn geholpen en goed geadviseerd. Een erg vriendelijk en vakkundig personeel. We hebben inmiddels onze kussens en matrassen en zijn er erg blij mee.

Chris en Marielle