Wil jij ook aantoonbaar beter slapen?

  • Onafhankelijke SlaapID®-thuismeting
  • SlaapFysio gecertificeerde ligexperts
  • Duurzame slaapoplossingen
  • Geruststellende omruil- en instelgarantie

Wij werken met een bewezen adviesmethode. Hierdoor neemt je slaapcomfort toe en nemen klachten aan nek, schouder of rug af. Dit is gebleken uit onze (wetenschappelijke) onderzoeken samen met de Vrije Universiteit Amsterdam. Lees hier meer over het onderzoek met betrekking tot rugklachten.

Wil jij ook eindelijk beter liggen en slapen? Maak dan nu een afspraak!

Welkom bij Beddenspecialist De Vries. De ligexpert van Druten en omstreken!

Al jaren zijn we een begrip als het om slapen gaat. Samen kiezen we het beste bed of het beste matras voor jouw situatie.

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan
Ontwerp je eigen droombed

Droom jij ook van het perfecte bed dat niet alleen super comfortabel is, maar ook helemaal past bij jouw eigen stijl? Bij onze beddenspecialist heb je nu de kans om je eigen droombed te ontwerpen!

Lees het nieuwe gratis GAAP magazine

Een magazine vol met slaapverwekkende inspiratie & informatie. Inmiddels ligt de 4e editie alweer in de winkels. Heb jij hem al opgehaald? In je mailbox ontvangen kan natuurlijk ook! Wel zo makkelijk.

Wat onze klanten vinden
9
Zeer goede begeleiding en service

Bij De Vries wordt je erg goed en deskundig geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je, je kan producten ook thuis uitproberen.

Freddy
10
Goede service en klantvriendelijkheid

Zeer goede service gekregen. Zijn erg klantvriendelijk en denken mee. Wij zijn alleen maar positief.

Annemieke Vredeveldt
10
perfect

alles perfect verlopen

conrad versteeg
10
Door het juiste advies bij Beddenspecialist de Vries, heb ik nu een heel fijn bed wat bij me past!

Na een hele poos met rug- en schouder klachten dagelijks op te zijn gestaan , heb ik Arjan gevraagd of hij eens me bed wilde komen beoordelen. Het bed en de topper die ik had bleken me totaal niet op de juiste manier te ondersteunen waardoor ik met steeds meer pijn iedere dag op stond.. Ik ben ‘nadat ik de slaap-ID 3 nachten heb omgehad’ bij Arjan in de winkel gaan horen en zien wat mijn lichaam nodig heeft om n juiste houding s’nachts te kunnen aannemen. In de winkel hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer die gelijk voelbaar is! Arjan is eerlijk in zijn advies en aanbevelingen. Na duidelijke uitleg over allerlei verschillende materialen voelde ik al gelijk in de winkel hoe prettig de bedden met matrassen aanvoelden. Uiteindelijk kwam ik op t (voor mij) juiste matras te liggen wat me in de winkel al zeer gelukkig maakte! Ik slaap nu een week op mijn nieuwe boxspring met matras en ik ben er enórm blij mee! Ik word “omarmd” door t matras en t geeft me de juiste ondersteuning in me flanken zodat mijn ruggenwervel weer recht ligt bij het slapen op de zij. Ook de nieuwe dekbedden geven n juiste temperatuur en zijn van super kwaliteit. Kortom, wat is het fijn wakker worden..!! En wat een verschil, nu al! Ik ga weer graag naar bed :-) en ben heél blij en tevreden met mijn mooie, nieuwe bed met matras en al het bedtextiel. Het is ook nog eens n parel om te zien in de slaapkamer door zijn mooie uitstraling..!! Nogmaals dank voor Arjan en zijn fijne medewerkers!

Martine
10
Perfect advies van de specialist!

Wij zijn zeer tevreden over het advies, de levering en service van onze nieuwe boxspring. Arjan neemt ruim de tijd en heeft door zijn ervaring en expertise met ondersteuning van de digitale analyse de perfecte boxspring aan ons geadviseerd. Wij worden weer soepel en uitgerust wakker!

Peter en Annet
10
Zeer goed en vriendelijk geholpen

Na 2 nachten geslapen met een slaapID zijn we door Yvet heel goed geadviseerd en geholpen. Daarna zijn onze nieuwe matrassen en bodems zeer snel geleverd. We zijn na een week zelfs nog even nagebeld om te vragen hoe eea was gegaan. Al met al een echte aanrader.

Fred
9
Goede advies en correcte levering van nieuw matras

Personeel denkt goed mee met de wensen van de klant. Passend advies gehad bij het uitkiezen van een matras. De levering van het matras verliep volgens afspraak.

Rik
10
Aankoop bij Beddenspecialist De Vries was een zeer positieve ervaring

Uitstekend geholpen door zeer ervaren en ontzettend vriendelijk personeel. Goede communicatie en komen afspraken keurig na.

G & A
8
Verandering is nog geen verbetering

Van 2006 tot 2019 heb ik op een royal matras van leDorm geslapen, heerlijk matras. Met een koude winter een flannelletje en dikke sokken aan. Nooit te warm gehad ook niet in de zomer. In de tussen liggende jaren het eea uitgeprobeerd waaronder het laatste matras dat was een 100% natuurlatex matras. Jammer genoeg te stevig maar niet warm. De Royal is heel erg van samenstelling veranderd in de loop der tijd en nu lijkt de Regale er een beetje op. Dit is ook verteld in de winkel. Nu gekozen voor een leDorm regale matras. Ik slaap er nog maar een paar dagen op maar dit kan toch niet tippen aan mijn vorige "oude" matras. Het is een stuk warmer. Een zomerdekbed en een mouwloos shirt is het geworden. Iedere verandering is nog geen verbetering.

Carla
10
Service zoals het hoort!

Goede inventarisatie van onze wensen, komen afspraken uitstekend na en denken ook mee in complexere situaties, zoals bij ons het geval was van een combinatie aankoop met anderen. Ik kom er zeker weer terug!

Alex