De historie van Beddenspecialist De Vries Druten

Als 16 jaar oude jongen begon Albert de Vries in 1934 als beddenverkoper bij de Brennikmeijers in Sneek. Om vervolgens als pas getrouwde man per motor te vertrekken uit Friesland richting Buren. In 1947 vestigde hij zich in Buren en startte De Vries Woninginrichting, hier begint de historie van de beddenfamilie de Vries.

Daar was het ook waar zijn zoon Durk met eigen ogen gadesloeg hoe matrassen werden gemaakt en ook weer werden verkocht. De familie verhuisde naar Beneden-Leeuwen waar Albert het bedrijf verder uitbouwde met zijn zoon Jan en later ook zoon Durk. De naam werd veranderd in De Vries Interieurs. In 1992 startte Durk zijn eigen zaak De Vries Slaapcomfort in Malden en specialiseerde zich helemaal in bedden. 

Ook zoon Arjan kreeg net zoals vader Durk het beddenvak met de paplepel ingegoten. Na enkele jaren ervaring buiten het familiebedrijf opgedaan te hebben, opende hij zijn eigen winkel in 2005 aan de Markt in Druten. Daarmee is Beddenspecialist de Vries Druten de 3e generatie beddenverkopers in het land van Maas en Waal. Voorafgaand aan het jaar waarin Beddenspecialist de Vries Druten tien jaar bestaat werd de winkel helemaal aangepast en is daarmee weer een bron van inspiratie voor de vele trouwe klanten. Komt u ook eens een kijkje nemen in bijvoorbeeld de prachtige Swissflex Studio. Arjan, Joyce, Carla en Nicole staan altijd voor u klaar voor het juiste advies.

 

Beddenspecialist De Vries

  • maandag gesloten
  • dinsdag gesloten
  • woensdag gesloten
  • donderdag gesloten
  • vrijdag gesloten
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten
In verband met de lockdown gesloten tot en met 9 februari 2021. Maak nu alvast een afspraak voor persoonlijk advies in de winkel voor het nieuwe jaar.

lk zoek een andere winkel

;
; ;