Een nieuw bed kopen in Zuidwolde

Dekker Slapen Zuidwolde

Beddenspecialist Dekker Slapen Zuidwolde heeft een groot assortiment aan bedden in zijn collectie. De bedden, van verschillende hoogwaardige merken, passen bij iedere stijl en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook uit Zuidwolde ben je van harte welkom om te komen kijken naar ons assortiment.

Misschien ken je het wel, dat heerlijke gevoel. Je mag een nieuw bed gaan kopen! Welke bed zal het eens gaan worden? Past het goed bij de kleuren in jouw kamer of bij de stijl? Wil je een tweepersoons bed, een twijfelaar, een boxspring of toch liever een eenpersoons bed. Allemaal vragen die vast bij je omhoog komen bij het uitzoeken. Logisch, het wordt jouw bed, jij gaat erin slapen. Dekker Slapen Zuidwolde biedt een ruim assortiment en helpt je bij jouw keuze. We streven ernaar een passend bed bij jou te zoeken, maar leggen hierbij vooral de nadruk op 'passend bed'. Jouw slaapsituatie is niet zoals die van iemand anders, het is uniek. Het is daarom van belang een bed te kiezen wat goed bij jouw houding en slaapsituatie past. 

assortiment vandyck

Ben je op zoek naar beddengoed van Vandyck en woonachtig in Zuidwolde of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten centraal gelegen in Zuidwolde met onze winkel Dekker Slapen Zuidwolde en bieden de mooiste dekbedovertrekken, hoeslakens, handdoeken, badmatten, badjassen en dekbedden aan .

Dekker Slapen Zuidwolde bezorgt en monteert gratis in Zuidwolde, Hoogeveen, Meppel, Ommen en omgeving om jou te ontzorgen. 

;

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten

Jammer dat we je niet in onze winkel kunnen ontvangen.

Voor alle advies of vragen blijven wij uiteraard bereikbaar. Advies aan huis blijft toegestaan en mogelijk.

Verder is de webshop 24/7 beschikbaar!
; ;