Elektrisch verstelbare boxsprings

Wat is een elektrische boxspring?

Een elektrisch verstelbare boxspring is een type bed dat is uitgerust met een elektrisch verstelbaar onderstel. Dit betekent dat het hoofdeinde en het voeteneinde van het bed elektrisch versteld kunnen worden, zodat je in een comfortabele positie kunt lezen, televisie kijken of het bed kunt opmaken. Bovendien kan de verstelling ook worden gebruikt om de bloedcirculatie te verbeteren en klachten te verminderen.

Ontwerp je eigen droombed

Droom jij ook van het perfecte bed dat niet alleen super comfortabel is, maar ook helemaal past bij jouw eigen stijl? Bij onze beddenspecialist heb je nu de kans om je eigen droombed te ontwerpen!

10 voordelen van een elektrische boxspring:

  1. Comfort: Een elektrisch verstelbare boxspring biedt een grotere mate van comfort dan een traditionele boxspring, omdat je het hoofd- en voeteneinde kunt verstellen om een meer gepaste houding te bereiken.
  2. Gemak: Een elektrisch verstelbare boxspring is gemakkelijker te bedienen dan een traditionele boxspring, omdat je de verstellingen kunt maken met een afstandsbediening of een app.
  3. Vermindering van rugpijn: Door de verstelbare hoofd- en voeteneinden kan je jouw rug in een natuurlijke houding houden, waardoor rugpijn kan worden verminderd.
  4. Verbetering van de bloedcirculatie: Door de verstelbare hoofd- en voeteneinden kan je jouw benen in een hoger gelegen positie plaatsen, waardoor de bloedcirculatie kan worden verbeterd.
  5. Vermindering van snurken: Door verstellingen van de hoofd- en voeteneinden kan je de druk op de luchtwegen verminderen, wat kan helpen om snurken te verminderen.
  6. Gemak bij het opmaken: zet de boxspring in de hoogste verstelbare stand. Plaats om de hoeken van de (top)matras van de boxspring de molton en daarna het hoeslaken en laat de boxspring weer zakken. De molton en het hoeslaken trekken zich vanzelf straks om de matras. Goed voor je rug omdat je niet meer hoeft te bukken.
  7. Verbetering van de ademhaling: Door de verstellingen van hoofd- en voeteneinden kan je de druk op de borst verminderen, waardoor de ademhaling kan worden verbeterd.
  8. Aanpassing aan jouw levensstijl: Een elektrisch verstelbare boxspring kan zich aan jouw levensstijl aanpassen, bijvoorbeeld even comfortabel zittend lezen of TV kijken in bed.
  9. Extra opties: Veel elektrisch verstelbare boxsprings hebben extra opties zoals massagefuncties, verwarming en verlichting, die kunnen bijdragen aan een verbeterde slaapkwaliteit.
  10. Geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit: Een elektrisch verstelbare boxspring kan speciaal ontworpen zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, waardoor het gemakkelijker wordt om in en uit bed te komen.
Ontdek jouw SlaapID!

Wil je weten welke boxsprings voor jou het beste zijn, maak dan gebruik van onze SlaapID methode. We brengen je wensen, slaapgedrag en postuur in beeld voor het best passende advies.