Historie

Alweer 95 jaar Dekker, een niet weg te denken begrip in ons mooie dorp Zuidwolde.

Opa Dekker begon in 1928 te venten met een handkar en had al snel een winkel met fournituren, mode en meubelen.  Door de jaren heen vertakt de firma zich onder kleinzoons en alweer hun kinderen. Met veel plezier en toewijding werd er gewerkt en heeft het zich ontwikkeld zoals het nu is, drie prachtige verschillende winkelbedrijven. Mode en slapen.

Sinds 2008 heeft Jan Dekker zijn hart gevolgd en de herenmode overgedaan aan zijn broer. Hij heeft zich vol enthousiasme op het slapen gericht. Zijn bedrijf heeft zich ontwikkeld tot specialistisch advies, een mooie winkel met een goede collectie.

Jan en zijn team zijn doorlopend bezig met cursussen en opleidingen, altijd op zoek naar goede en innovatieve producten. SlaapFysio en SlaapID heeft onze grote aandacht en daarnaast bezoeken we lezingen en nodigen we specialisten uit in onze winkel om samen te sparren over ons vakgebied.  ‘ We  brengen ook thuisbezoeken om een lastige situatie of bed te beoordelen. Dit kost extra tijd, maar we doen het graag. Zo kunnen we een beter advies op maat geven’ aldus collega Theo.

Het oog wil ook wat dus houden we ons naast de voorliefde voor het ‘technisch’ slapen ook volop bezig met trends en mooie stoffen. Niet alleen de kleur of dessin zijn belangrijk maar vooral hoe voelt een stof. Het is bijzonder leuk om te horen van klanten hoe het juiste dekbed en overtrek het slaapcomfort verhoogt. Dat kan op zoveel manieren dat we inmiddels een indrukwekkende collectie hebben en vooral heel groot zijn in maatwerk. Een leuke veelomvattende klus waar zijn partner Edith zich enthousiast over ontfermt.

“We zijn een hecht team en ieder doet van alles binnen Dekker Slapen, dat maakt het werken hier uitdagend en heel afwisselend. Iedereen doet mee aan de huishouding, verbouwing, styling, productkeuze. Samen vullen we elkaar goed aan en maken ook veel plezier.”

U bent van harte welkom bij Dekker Slapen en onder het genot van een goede kop koffie of thee, denken we graag met u mee over uw nachtrust. Want, Dekker Slapen is Lekker Slapen!

 

De diverse verbouwing door de jaren heen