Matras kopen in Westland

De Jager Slapen Wateringen

Bij Beddenspecialist De Jager Slapen Wateringen vind je een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Matras kopen in Westland

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt Beddenspecialist De Jager Slapen Wateringen gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. De Jager Slapen Wateringen staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij De Jager Slapen Wateringen!

Slaap ID Test

SlaapID

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Westland of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 10 minuten afstand van Westland met onze winkel De Jager Slapen en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

De Jager Slapen Wateringen bezorgt en monteert gratis in Westland, Wateringen, Rijswijk, Den Haag en omgeving om jou te ontzorgen. 

Mis niets met onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 5 euro korting bij je volgende webshop bestelling! Je ontvangt uitsluitend bericht als we iets relevants voor je hebben. Uitschrijven is eenvoudig en kan altijd.

Schrijf je hier in!
; ;