Historie

De historie van Beddenspecialist De Jager Slapen start een tiental jaar geleden op de Herenstraat in Wateringen. Foto periode 1940-1969.

De historie van Beddenspecialist De Jager Slapen

De historie van Beddenspecialist De Jager Slapen start een tiental jaar geleden. Nadat Gert de Jager, reeds jarenlang actief in de meubelwereld, de verleiding niet kon weerstaan om in Wateringen als zelfstandige aan de slag te gaan. In 1996 opende Gert de deuren van zijn eigen winkel De Jager Slapen aan de Herenstraat 36 in Wateringen. Eén ingang aan de drukke winkelstraat en één ingang tegenover de Albert Heijn. Tien jaar lang heeft Gert met zijn team hier succesvol adviezen gegeven, totdat de kans zich in 2006 voor deed om iets verderop aan de Herenstraat het pand van The Counter te kopen.

 

Het pand werd volledige verbouwd en werd omgetoverd tot een mooi ruim en praktische winkel met meerdere verdiepingen en een nieuwe gevel. Nu jaren later heeft Beddenspecialist De Jager Slapen opnieuw een ingrijpende verbouwing ondergaan. Een royaal trappenhuis, een vernieuwde indeling en interieur en het enthousiaste en bevlogen team bestaande uit Gert, Linda, Daniëlle, Kitty, Ineke, Cindy, Sanne, Erik en Patrick zullen ervoor zorgen dat alle inwoners van Wateringen en omstreken de komende jaren in een inspirerende omgeving het beste slaapadvies zullen krijgen. 

De winkel door de jaren heen