Hoe lig jij en welk matras past daarbij?

  • Onafhankelijke SlaapID®-thuismeting
  • SlaapFysio gecertificeerde ligexperts
  • Duurzame slaapoplossingen
  • Geruststellende omruil- en instelgarantie
Welkom bij Beddenspecialist De Jager Slapen. De slaapexpert van Wateringen en omstreken!

Al jaren zijn we een begrip als het om slapen gaat. Samen kiezen we het beste bed of het beste matras voor jouw situatie.

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan
Lees het nieuwe gratis GAAP magazine

Een magazine vol met slaapverwekkende inspiratie & informatie. Inmiddels ligt de 4e editie alweer in de winkels. Heb jij hem al opgehaald? In je mailbox ontvangen kan natuurlijk ook! Wel zo makkelijk.

Wat onze klanten vinden
9
Goed

Prettige verkoop. Meedenken aan oplossing en geven van suggesties.

FJM
10
Kennis klantvriendelijk meedenkend

De Jager Slapen denkt mee, heeft veel kennis en is zeer klantvriendelijk. Afspraak voor bezorging op het laatste moment nog kunnen vervroegen, wat wij super vinden. Prachtige bedden en goede kwaliteit beddengoed met veel keus. Groot vertrouwen bij het personeel.

Miriam
10
Fijne meedenkende service

Super Fijne bedden special zaak die mij goed geadviseerd en geholpen hebben met mijn nieuwe bed. Dit moest een aangepast bed zijn, die mij helpt om beter te slapen en in en uit bed te komen. Dit naar aanleiding van mijn onlangs gekregen incomplete dwarslaesie. Ze hebben mij compleet ontzorgd. Mijn oude bed meegenomen en het nieuwe geplaatst. Zelfs de nachtkastjes zijn weer netjes op hun plek gezet. Voor dit soort details hebben ze oog en zorg voor. Kortom, een fijne zaak met super en ook persoonlijke service

John van Zwet
10
Goede service en uiterst vriendelijk personeel

Perfect

Caroline