Een nieuw bed kopen in Wateringen

De Jager Slapen Wateringen

Beddenspecialist De Jager Slapen Wateringen heeft een groot assortiment aan bedden in zijn collectie. De bedden, van verschillende hoogwaardige merken, passen bij iedere stijl en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook uit Wateringen ben je van harte welkom om te komen kijken naar ons assortiment.

Misschien ken je het wel, dat heerlijke gevoel. Je mag een nieuw bed gaan kopen! Welke bed zal het eens gaan worden? Past het goed bij de kleuren in jouw kamer of bij de stijl? Wil je een tweepersoons bed, een twijfelaar, een boxspring of toch liever een eenpersoons bed. Allemaal vragen die vast bij je omhoog komen bij het uitzoeken. Logisch, het wordt jouw bed, jij gaat erin slapen. De Jager Slapen Wateringen biedt een ruim assortiment en helpt je bij jouw keuze. We streven ernaar een passend bed bij jou te zoeken, maar leggen hierbij vooral de nadruk op 'passend bed'. Jouw slaapsituatie is niet zoals die van iemand anders, het is uniek. Het is daarom van belang een bed te kiezen wat goed bij jouw houding en slaapsituatie past. 

assortiment vandyck

Ben je op zoek naar beddengoed van Vandyck en woonachtig in Wateringen of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten centraal gelegen in Wateringen met onze winkel De Jager Slapen Wateringen en bieden de mooiste dekbedovertrekken, hoeslakens, handdoeken, badmatten, badjassen en dekbedden aan .

De Jager Slapen Wateringen bezorgt en monteert gratis in Wateringen, Rijswijk, Westland, Den Haag en omgeving om jou te ontzorgen.