Leestijd:

Huisstofmijt bestrijden uit je matras en dekbed met Raycop

Allergisch of last van huisstofmijt? Tijd om hulptroepen in te schakelen. Bestrijd huisstofmijt in je matras, dekbed en kussens met de Raycop stofzuiger!

Koop of huur de Raycop stofzuiger in één van onze winkels

Inhoudsopgave

Wat is huisstofmijt en waarom zit het in mijn bed?

Een huisstofmijt is een blind, spinachtig beestje dat zich schuilhoudt in huisstof. De mijt heeft pootjes met kleine haakjes waarmee hij zich vasthoudt aan textiel en tapijt. Met een stofzuiger ben je kansloos tegen een levende mijt. In tegenstelling tot een bedwants bijt de huisstofmijt niet. Hij moet zelfs niets van bloed hebben.

Een huisstofmijt houdt van huidschilfers. En van vochtige plekken. Niet verwonderlijk dus dat-ie het liefst in bed kruipt, de plek waar we transpireren en waar genoeg huidschilfers te vinden zijn voor een feestmaal. En het beestje mag dan wel geen beetjes achterlaten, het is en blijft een ongewenste loge: door contact met de slijmvliezen van neus, ogen en luchtwegen kunnen tal van klachten ontstaan, van tamelijk onschuldige loopneuzen en jeukende ogen tot een piepende ademhaling. Zeker als je allergisch bent voor huisstofmijt. Saneren die boel!

Hoe huisstofmijten bestrijden met een Raycop?

Hoe? Met zijn trilmembramen schudt Raycop de mijten los uit de vezels (van matras en beddengoed)om ze vervolgens op te zuigen. Door het dubbele filtersysteem, en de vacuüm afgesloten opvang, blijven de opgezogen minuscule resten ook opgesloten in het toestelen komen niet in de lucht terecht, zoals bij een reguliere stofzuiger gebeurt. Maar boven alles is de Raycop een koelbloedige killer. Met zijn ultraviolettelicht bestrijdt hij huisstofmijten, bacteriën, virussen en schimmels.En zo stap jij ’s avonds met een veilig gevoel in een super schoon bed.

Jouw dekbed weer vrij van huisstofmijt

Natuurlijk kun jezelf de strijd aangaan tegen de huisstofmijt in de slaapkamer, bijvoorbeeld door het beddengoed wekelijks op 60 graden te wassen, nooit van kleding te wisselen in de slaapkamer en iedere dag goed te ventileren. Maar wie grondig te werk wil gaan schakelt professionele hulp in. De Beddenspecialist werkt sinds kort met Raycop. Deze antibacteriële stofzuiger is wetenschappelijk getest en doodt 99,9% van de bacteriën en virussen en verwijdert met één behandeling maar liefst 93,5%van de huisstofmijten.

Zelf huisstofmijt bestrijden?

Grote kans dat je na het lezen van dit artikel ernstig twijfelt aan de hygiene van je eigen matras. Wil je zorgen dat je matras ook helemaal fris gereinigd is? Een Raycop stofzuiger is makkelijk in gebruik en zeer effectief.

Meer informatie over de Raycop stofzuiger

 

Raycop stofzuiger kopen in onze webshop

Ben je overtuigd en wil je direct beginnen met het bestrijden van huisstofmijt uit je dekbed? Je kan de Raycop stofzuiger kopen in onze webshop via deze link

Welkom bij Beddenspecialist De Jager Slapen. De ligexpert van Wateringen en omstreken!

Al jaren zijn we een begrip als het om slapen gaat. Samen kiezen we het beste bed of het beste matras voor jouw situatie.