Tempur

Ontdek meer over de relatie met de NASA en de producten van Tempur. Het Tempur materiaal zorgt voor een goede nachtrust door de drukverlagende werking en het absorberen van beweging. Hierdoor zal u gedurende de nacht minder draaien.

Tempur sinds 1992

In 1970 is er een uniek materiaal ontwikkeld door de NASA. De materiaal verdeelt de druk en het gewicht gelijkmatig, een uitkomst ondersteuning van astronauten tijdens de lancering.
Tempur® werd vervolgens geïntroduceerd in de gezondheidszorg om doorliggen en rugklachten te voorkomen en wordt nu door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt om de slaap en kwaliteit van leven te verbeteren. Tempur® matrassen en hoofdkussens zijn nog steeds de enige matrassen die erkend worden door de NASA en gecertificeerd zijn door de Space Foundation.

Tempur, zo ondersteunend dat u zich helemaal gewichtloos voelt.

Tempur

Tempur is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

Missie

Tempur® hecht veel waarde aan verbetering van de slaap en kwaliteit van het leven. Dit wordt waar gemaakt door de unieke open-celstructuur, het absorbeert bewegingen van uw partner én het verlicht de druk op belangrijke zones van uw lichaam. Het complete assortiment matrassen en hoofdkussens bevat het Tempur® materiaal met haar unieke Tempur® kenmerken. Dus wat uw voorkeur ook heeft – zachter, steviger, eenvoudiger draaien of een koeler gevoel – het materiaal zal iedere nacht weer optimaal presteren.

Geniet van kwaliteit

Het temperatuurgevoelige Tempur® materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Het materiaal vermindert het ongemak dat wordt veroorzaakt door drukpunten door de druk te herverdelen, zodat u direct kunt ontspannen in uw meest comfortabele slaaphouding en daar volledig wordt ondersteund. Dit is het evenwicht van uitstekend comfort en een superieure ondersteuning, wat ervoor gezorgd heeft dat Tempur® een nummer 1-positie heeft verkregen voor de "algemene tevredenheid van de klant" en "algehele kwaliteit van de slaap" in elk van de 12 onderzochte landen.

Voordelen Tempur

Tempur investeert al jaren in het perfectioneren van het Tempur materiaal, mede door intensieve testperiode. Het Tempur materiaal zorgt voor een goede nachtrust door de drukverlagende werking en het absorberen van beweging. Hierdoor zal u gedurende de nacht minder draaien. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van persoonlijke ondersteuning en een goed comfort. 

  • Maximale drukverlaging door de open celstructuur.
  • Gegarandeerde lange levensduur en 15 jaar garantie op matrassen.
  • Uitstekende controle over beweging door het absorberen van bewegingen.
  • Gepersonaliseerde lichaamsondersteuning door aanpassingsvermogen.