Vandyck

Vandyck is een Nederlands bed- en badmodemerk. Het meer dan 90-jaar oude familiebedrijf is in 1923 opgericht door Cornelis van Dijk en wordt nu geleid door de derde en vierde generatie. Het merk is wereldwijd verkrijgbaar en toonaangevend met haar uitgebreide collectie bedmode, badgoed, dekbedden, kussens en boxsprings.

Vandyck sinds 1923

Vandyck behoeft eigenlijk weinig introductie. Dit is een ondernemend familiebedrijf pur sang met grote internationale bekendheid door wereldwijd aanwezig te zijn.
Het Nederlands bed- en badmodemerk is opgericht in 1923 door Cornelis van Dijk. Hij startte in Hilversum in een karakteristiek pakhuis vol huishoudtextiel. Inmiddels staat de derde en vierde generatie aan het roer.
De collectie behelst tegenwoordig: bedmode, badgoed, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en hoofdkussens.

The art of bed and bath fashion

Vandyck

Excellent DUO dekbed

Het Excellent DUO Dekbed is de beste koop volgens de consumentenbond. Het dekbed kwam als beste uit de test in de categorie donzen
4-seizoenendekbedden. In totaal werden acht donzen dekbedden van verschillende merken getest. Het Excellent DUO dekbed is een vierseizoenen carré donsdekbed, gevuld met 95% Oost-Europese witte ganzendons en 5% kleine ganzenveertjes. Beide delen van het dekbed hebben tussenschotjes en zijn met een bies afgewerkt. De tijk is geweven van het fijnste katoen, met een extra zachte finishing.

Excellent DUO

 

Missie

Binnen de missie van Vandyck is een grote rol weggelegd voor kwaliteit.  Wereldwijd is Vandyck onderscheidend door intensieve productcontrole en een hoge kwaliteitsstandaard waarbij de gezondheid voor de mens altijd bovenaan staat. Gedegen onafhankelijke controle is daarbij onontbeerlijk. 

Pijlers Vandyck

• Kwalitatief hoogwaardige bed- en badtextielproducten
• Met grote zorg selectie
• Gebruik van natuurlijke materialen
• Onderscheidend en toonaangevend design
• Innovatieve kussens en dekbedden met hoge kwaliteitseisen

Collectie dekbedovertrekken

De aanschaf van een bed of matras vraagt de nodige aandacht. En dat is meer dan terecht. De aankleding van uw bed met mooi bedtextiel is hierbij minstens zo belangrijk. Het maakt het allemaal nèt even af.
Een dekbedovertrek is heel persoonlijk. Uni zorgt voor rust, maar een opvallend streepje, grote ruit, romantisch bloemdessin, strak grafische print of die hele persoonlijke fotoprint zorgen net zo goed voor een mooie uistraling.
In de Vandyck dekbedovertrekkencollectie vindt u een compleet arsenaal aan designs, kleuren en stoffen. Eén ding is hierbij altijd zeker: de dekbedovertrekken van Vandyck worden stuk voor stuk gemaakt van de allermooiste materialen, zoals katoen, katoensatijn en linnen. De materialen worden met grote zorg en onder strenge controle geselecteerd. Alle dekbedovertrekken uit de Vandyckcollectie zijn bovendien voorzien van een instopstrook met flessenhals. Wel zo fijn om te weten.

Shop hier de Vandyck collectie