Ontwerp je eigen bed!

Droom je ook van een bed dat helemaal bij jouw smaak past? Bij Beddenspecialist.nl kun je je eigen droombed ontwerpen met behulp van onze gloednieuwe 3D configurator.

Ontwerp je eigen droombed!

Je kunt vanalles kiezen en jouw unieke stijl tot uiting laten komen. Of je nu houdt van strak en modern, gezellig en rustiek, of juist van klassiek en chic, met onze 3D configurator kun je jouw droombed werkelijkheid laten worden. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp een bed dat niet alleen perfect bij jou past, maar ook een echte eyecatcher is in jouw slaapkamer.

SLP Home | Ontwerp zelf je eigen droombed!

Ontwerp zelf je eigen boxspring met onze 3D Configurator van de SLP Home Collection en ontdek welke mogelijkheden de SLP Home collection allemaal te bieden heeft.

Jubileumset SLP X | Ontwerp zelf je eigen droombed!

Met de 3D configurator voor de Collection X boxspringset kan je makkelijk jouw droombed samenstellen. Kies je favoriete kleur, hoofdbord en pootjes en stel zo zelf jouw boxspring samen.

Beddelicious | Ontwerp zelf je eigen droombed!

De producten van Beddelicious bieden een volledig aanpasbare ervaring die perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen, voorkeuren en kenmerken. Niet alleen is het matras van Beddelicious volledig op maat gemaakt, maar ook het uiterlijk van je boxspring kan je volledig naar eigen smaak aanpassen. Creëer nu je eigen prachtige bed, dat uniek is en perfect bij jou past.

8
Goed met enkele verbeterpunten

Verbeterpunten: * afspraken met tijden WEL na laten komen * Er is geen controle van het bed uitgevoerd, hoewel dit wel is afgesproken

Thijs
8
Duidelijk en vriendelijk.

We zijn op correcte vriendelijke manier te woord gestaan. Uitleg en service was prima van zowel Juul Lommen als de leverdienst. Nu nog wennen aan de matrassen. nu

Jacq Beurskens
10
Zorgeloze levering

Super snel en netjes verzonden

Menno
10
Uitstekende klantenbenadering, aandacht en tijd die Joshua Huisman aan ons heeft besteed.

Onze ervaring is uitstekend met Joshua Huisman. Hij heeft serieus aandacht voor je slaapprobleem en neemt alle tijd om het met je te bespreken en je te helpen het juiste matras te kiezen die bij je past. Het helpt ook dat hij de SlaapID-service aanbiedt en je hierdoor inzicht geeft in je slaapritme en je slaapklimaat.

Frans
8
Plezierig

Goede voorlichting

Frida
10
Top en vakkundig advies

Zeer goed geadviseerd en zeer kundig

Henk
9
Kennis, betrouwbaar en attent

Goede kennis van de producten. Waardoor je een goed advies krijgt. Komt altijd de gemaakte afspraken na. Zeer attent en vriendelijk

Katja Wammes-Koop
10
Goed geholpen om tot juiste matras keuze te komen

altijd vriendelijk. duidelijke uitleg wat uit de slaap id gegevens naar voren komt. meerdere keuze mogelijkheden

Lammert
10
Meedenken in onze situatie

Er werd bij het uitzoeken goed meegedacht met onze wensen. Prettige levering. Hebben nu een fijn, nieuw bed!

Femke
10
Toppertjes ;-)

Gewoon ouderwets goed.

B. Bakker

SLP Home

SLP Collection X

Beddelicious

* Getoonde prijzen zijn ter indicatie en onder voorbehoud van prijswijzigingen en of prijsfouten. We nemen graag alle details samen nog eens door in de winkel om zo te kijken of alles klopt.