Bella Donna

Bella Donna het mooiste stretch hoeslaken van Egyptisch katoen, met een fantastische pasvorm.

Bella Donna, Her Royal Highness

Het Bella Donna hoeslaken is sinds de jaren '90 niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamer. De familieonderneming Formesse stamt uit 1947, waar het in het Zwarte Woud in het zuiden van Duitsland is gevestigd. Het Bella Donna hoeslaken biedt een optimale rekbaarheid voor matrassen, topmatrassen en waterbedden. Door de enorme rekbaarheid zijn de Bella Donna hoeslakens uitermate geschikt voor extra lange of extra hoge matrassen, omdat ze door de elasticiteit nauw aansluiten.

De beste kwaliteit, een unieke pasvorm en buitengewoon veel maten, kleuren en oplossingen voor speciale wensen. De hoeslakens en molton van Fosmesse vormen een onmisbare basis voor een goede nachtrust.

Koningin onder de hoeslakens: Bella Donna jersey

Bella Donna

Bella Donna is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

De fijnste kwaliteit

De fijnste kwaliteit begint bij de grondstoffen van het hoeslaken. De Bella Donna wordt gemaakt van de fijnste Egyptische katoen, eerste klas verwerkt en veredeld getwijnd garen van lange katoenvezels met aloë vera en zijdeproteïne. De katoenenvezels met elasthaan worden gebreid tot een zwaar laken met een zijdezacht oppervlak en mooie glans. De Bella Donna is zelfs pillingvrij en rondom voorzien van elastiek, waardoor het nog beter aansluit en er geen plooien ontstaan.
Het Bella Donna hoeslaken is gemaakt van 97% katoen, 3% elasthaan met aloë vera en zijdeproteïne. Daarnaast is de Bella Donna en alle andere Formesse textielproducten gecertificeerd met het keurmerk "Textiles Vertraumen", Ökotex-norm 100.

 

Een perfecte pasvorm

Door de elasthaan is het Bella Donna hoeslaken een perfecte toevoeging aan uw matras. Het elastische hoeslaken spant zich om de matras en komt als een waar biljartlaken om uw matras te zitten en blijft goed gespannen door de elastiek rondom het hoeslaken. In combinatie met een rekbare molton van Formesse krijgt u nog meer souplesse van uw matras. 
Het Bella Donna hoeslaken heeft standaard een hoekhoogte van 30 cm en is vrijwel in alle lengte- en breedtematen leverbaar (zelfs op maat gemaakt). Speciaal voor extra hoge matrassen of voor matras en topper samen is de Bella Donna Alto in collectie, met een hoekhoogte tot 40 cm. 
Voor extra zachte of dunne topmatrassen is de Bella Donna Piccola leverbaar. Eventueel mogelijk met split, zodat u het bed kunt blijven verstellen.

Koningin onder de hoeslakens

Daarom een Bella Donna hoeslaken:

  • leverbaar in meer dan 50 kleuren
  • veredeld met aloë vera en zijdeproteïne 
  • plooivrij slapen, altijd een strak hoeslaken
  • pillingvrij door lange Egyptische katoenen vezels
  • leverbaar in vrijwel alle lengte- en breedtematen
  • rondom elastiek voor betere pasvorm