Webshop bestellingen

Hoe stuur ik mijn bedtextiel retour?

Om je retourzending correct en snel te verwerken verzoeken wij je de aangegeven procedure te volgen:

 

Stap 1: Meld je retour aan via het retourformulier (link), of mail naar webshop@beddenspecialist.nl.

Stap 2: Stuur je bedtextiel retour naar;

Beddenspecialist.nl - Hoofdkantoor
Afdeling: Retouren Webshop
De Wel 4a
3871 MV Hoevelaken

 

Algemene retourvoorwaarden bedtextiel

 

Je hebt 14 dagen bedenktijd. Het artikel dient compleet en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in originele staat en fabrieksverpakking te zijn.

Voor eventuele waardevermindering, bijvoorbeeld omdat je het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij je aansprakelijk stellen.

Direct omruilen is helaas niet mogelijk. Je kunt een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop.

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, krijg je hiervan een ontvangstbevestiging via de mail.

Het bedrag wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je aan ons hebt laten weten de koop te ontbinden terugstort op het door jouw gebruikte bankrekeningnummer. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat het product retour is gekomen, of totdat je hebt aangetoond het product te hebben opgestuurd. Elke retour wordt binnen 8 werkdagen na ontvangst door ons verwerkt.

 

 

Retourvoorwaarden bedtextiel voor cash back

Je kunt je online gesloten koopovereenkomst van bedtextiel ontbinden tot 14 dagen na ontvangst van het product. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het formulier voor herroeping dat op de website staat (LINK), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de mededeling betreffende uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Je bent op tijd als je het product terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Let erop dat de artikelen compleet teruggestuurd worden.

 

Retourvoorwaarden matras(sen), toppers, bedden of  boxsprings

Je kunt je online gesloten koopovereenkomst van bovengenoemde hardware ontbinden tot 14 dagen na ontvangst van het product. Voorwaarde voor volledige terugbetaling is dat het product in de originele staat en onbeschadigd dient te zijn. Het product mag uit de verpakking zijn gehaald. Als er sprake is van gebruikerssporen, beschadigingen of geuren, kan Beddenspecialist voor de waardevermindering, kosten in rekening brengen.

 

Hoe stuur ik mijn matras(sen), toppers, bedden of  boxsprings retour?

Je kunt jouw nieuwe online gekochte Beddenspecialist product aan ons retourneren. Vul hiervoor eerst het retourformulier in op de website. (LINK) Onze klantenservice of een van onze winkels neemt hierna contact met je op om de stappen en voorwaarden voor het retourneren van de producten met je door te nemen.

 

Hoe lang duurt het voor mijn betaling is teruggestort?

Het bedrag wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je aan ons hebt laten weten de koop te ontbinden terugstort op het door jouw gebruikte bankrekeningnummer. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat het product retour is gekomen, of totdat je hebt aangetoond het product te hebben opgestuurd. Elke retour wordt binnen 8 werkdagen na ontvangst door ons verwerkt.

Topper, matras, bed of boxspring: Nadat onze winkel je product heeft opgehaald, vindt er een beoordeling plaats of je product in originele staat, onbeschadigd en onbeslapen is. Deze beoordeling vindt binnen 5 werkdagen plaats. Als je product in goede staat als hierboven beschreven is ontvangen, dan vindt terugbetaling op je de door jou gebruikte (bank)rekening binnen 3 werkdagen plaats. Is het product niet in goede staat ontvangen, dan neemt Beddenspecialist binnen 3 werkdagen contact met je op om samen tot een oplossing te komen.

 

Op welke rekening wordt mijn betaling teruggestort?

Het bedrag wordt teruggestort op de rekening cq. via de betaalmethode waar het bedrag van is afgeschreven. Het is niet mogelijk om hier een andere rekening voor te gebruiken.

 

Kan ik een webshop artikel zomaar retourneren bij een Beddenspecialist winkel?

Nee, dit is niet zonder meer mogelijk. Beddenspecialist Hoofdkantoor coördineert alle garantie, service en retour aanvragen. Retouren moeten daarom altijd worden afgestemd met het Hoofdkantoor van Beddenspecialist.

 

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Bedtextiel: Het verzenden van retouren van bedtextiel zijn voor eigen rekening.

Het retourneren van matrassen 

Matras: Mocht een matras, bed, topper, of boxspring na 14 dagen toch niet helemaal bevallen dan kun je deze, na eerst aanmelden via dit formulier (LINK) retour sturen. Je kunt het na overleg met Beddenspecialist zelf terugbrengen in de winkel of laten ophalen. Breng je het product zelf retour, dan zijn daar geen kosten aan verbonden. Misschien heb je geen vervoer. In dat geval neemt de ondernemer het transport graag voor je uit handen. Hij zal daarvoor 50 euro in rekening moeten brengen. 

Let op: na aanmelding van je retour neemt Beddenspecialist contact met je op om de details verder af te stemmen.

 

Retour nog niet terugbetaald?

Bedtextiel: Heb je na 6 werkdagen na het afleveren van je retour bij een Pakketservice nog geen ontvangstbevestiging van je retour ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Matras: Binnen 5 werkdagen krijg je een beoordeling van je retour. Indien akkoord, dan wordt binnen 3 werkdagen het bedrag teruggestort. Wordt er niet op tijd terug betaald? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Kan ik ruilen?

Je kunt bij ons niet meteen je ontvangen producten omruilen. Je dient eerst de ontvangen producten retour te zenden, we storten het bedrag dan zo snel mogelijk terug op je rekening. Vervolgens kun je een alternatief product bestellen volgens de normale bestelprocedure.

 

Hoe lang heb ik garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Lees hier onze garantievoorwaarden.

 

Hoe maak ik aanspraak op de garantie als ik iets in de webshop gekocht heb?

Wanneer je aanspraak wilt maken op de garantie, kun je contact met ons opnemen via webshop@beddenspecialist.nl of bel naar 085-0290105. Wij vragen je dan om een foto van het betreffende onderdeel, het ordernummer en de factuur van het product mee te sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het vervolgtraject te bespreken.