Historie

In 1931 verhuisde Frits Houben vanuit Limburg naar Geldrop en veranderde van zadelmaker naar manufacturenwinkel naar Woninginrichting Houben. In 2001 nam Frank Houben het stokje van zijn ouders over als Beddenspecialist Houben.

De historie van Beddenspecialist Houben 

Van zadelmaker naar Beddenspecialist. 
Het mooie historie verhaal achter Beddenspecialist Houben. In 1931 verhuisde Frits Houben vanuit Limburg naar Geldrop om een gepensioneerde zadelmaker op te volgen. De liefde zorgde ervoor dat er ook een manufacturenwinkel aan het Bogardeind 67 in Geldrop op zijn pad kwam. Samen met vrouw Cato groeide deze winkel samen met de zadelmakerij uit tot Woninginrichting Houben en werden zij opgevolgd door hun drie zonen Louis, Jan en Wim.

Jan zette later het bedrijf alleen voort en specialiseerde zich in slaapcomfort. Nog altijd op het Bogardeind. In 2001 nam Frank Houben, de kleinzoon van Frits en Cato, het stokje van zijn ouders over en samen met René en Ernie zetten zij Beddenspecialist Houben vakkundig en met veel bezieling en in de traditie van de grootouders en ouders op de kaart.