Beddenzaak in Heeze

Op zoek naar een echt goede beddenzaak in de omgeving van Heeze? Onder de naam Beddenspecialist vind je in Nederland 18 beddenzaken die gespecialiseerd zijn in slapen. Bij Beddenspecialist Houben in Geldrop vind je dan ook een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Doe de SlaapID thuismeting in Geldrop

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt onze beddenzaak in Geldrop gratis de Slaap ID thuismeting aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Beddenspecialist Houben Geldrop staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Beddenspecialist Houben Geldrop?

 

SlaapID thuismeting

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Heeze of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 12 minuten afstand van Heeze met onze winkel Beddenspecialist Houben Heeze en bieden de SlaapID thuismeting gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Beddenspecialist Houben Geldrop bezorgt en monteert gratis in onder andere Heeze, Geldrop, Mierlo, Eindhoven en omgeving om jou te ontzorgen.