Bed kopen in Heeze

Beddenspecialist Houben in Geldrop heeft een groot assortiment aan bedden in zijn collectie. De bedden, van verschillende hoogwaardige merken, passen bij iedere stijl. Vanuit Heeze ben je van harte welkom om in de winkel.

Misschien ken je het wel, dat heerlijke gevoel. Je mag een nieuw bed gaan kopen! Welke bed zal het eens gaan worden? Past het goed bij de kleuren in jouw kamer of bij de stijl? Wil je een tweepersoons bed, een twijfelaar, een boxspring of toch liever een eenpersoons bed. Allemaal vragen die vast bij je omhoog komen bij het uitzoeken. Logisch, het wordt jouw bed, jij gaat erin slapen. Beddenspecialist Houben Geldrop biedt een ruim assortiment en helpt je bij jouw keuze. We streven ernaar een passend bed bij jou te zoeken, maar leggen hierbij vooral de nadruk op 'passend bed'. Jouw slaapsituatie is niet zoals die van iemand anders, het is uniek. Het is daarom van belang een bed te kiezen wat goed bij jouw houding en slaapsituatie past. 

Ben je op zoek naar een nieuw bed en woonachtig in Heeze of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 12 minuten afstand van Heeze met onze winkel Beddenspecialist Houben in Geldrop en bieden de mooiste boxsprings, ledikanten en lattenbodems aan.

Beddenspecialist Houben Geldrop bezorgt en monteert gratis in Heeze, Geldrop, Mierlo, Eindhoven en omgeving om jou volledig te ontzorgen. 

Maak een afspraak bij onze winkel

Persoonlijk en professioneel advies ontvangen bij ons in de winkel? Maak een afspraak!