Meetbaar beter slapen

Vraag nu de gratis SlaapID thuismeting aan en ontvang een bed advies van onze ligexperts op basis van je eigen slaapgedrag!

SlaapID methode

Wij maken gebruik van de unieke SlaapID methode. Eerst doen we een uitgebreid intake gesprek met je voor het inventariseren van wensen en kenmerken. Vervolgens krijg je de unieke SlaapID sensor mee voor een thuismeting. Dit is een sensor die je 's nachts in een elastische band om je borst draagt. Na 3 nachten heeft de SlaapID-sensor alle informatie opgeslagen over jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Vervolgens doen we de in de winkel nog een postuurmeting. 

Objectieve en onafhankelijke informatie waarmee onze ligexperts je een bed advies op maat kunnen geven. Wij weten door te meten!

SlaapID Intakegesprek

Jouw slaapwens staat centraal in onze aanpak. Middels een uitgebreid intakegesprek vragen wij wat je voorkeuren en wensen zijn, of er mogelijke fysieke klachten zijn waar we rekening mee dienen te houden en stellen we een aantal andere vragen die relevant zijn om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

SlaapID® thuismeting

Als wij niet weten hoe je slaapt is het heel lastig om advies voor het juiste hoofdkussen, matras en/of bed te geven. Advies geven op basis van verkeerde voorinformatie leidt vaak tot producten die toch niet zo goed bij jou passen. De wereldwijd unieke, exclusieve en door Beddenspecialist ontwikkelde SlaapID thuismeting zorgt ervoor dat wij op eenvoudige en onafhankelijke wijze inzicht krijgen in jouw slaapgedrag.

SlaapID Postuurmeting

We zetten de puntjes nog even extra op de i door na de SlaapID-thuismeting en het intakegesprek ook nog een postuurmeting te doen om zo een volledig beeld te krijgen van jouw situatie.

De SlaapID-postuurmeting scant het lichaam op onder andere de schouder-, heup- en ruggengraatlengte. Met deze gegevens kunnen we nog beter advies geven voor de slaapproducten die passen bij jouw situatie!

Wetenschappelijk bewezen dat Beddelicious Blocks matras bijdraagt aan betere nachtrust

Lage rugklachten zijn een groot probleem in Nederland. De nachtrust speelt hierin een grote rol en daaruit volgt de vraag in hoeverre matraseigenschappen een rol spelen bij lage rugklachten. Om dit te onderzoeken is een wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de invloed van matraseigenschappen op comfort en pijn bij mensen met lage rugklachten. Uit dit onderzoek is bewezen dat een gepersonaliseerd Beddelicious Blocks matras leidt tot vermindering in lage rugklachten en verhoging in het slaapcomfort.

18% minder klachten
25% beter slaapcomfort