Het zijn de Slaaptest weken bij Beddenspecialist.nl

Dekker Slapen Zuidwolde

Deze maand zijn het de SlaapTest weken bij onze Beddenspecialisten. Om je beter te laten slapen bieden we je daarom de gratis SlaapID-SlaapTest waarmee je inzicht krijgt in hoe je slaapt. En vooral hoe je nog beter kan slapen. Doe mee en vraag hem vrijblijvend aan.

slaapID slaaptest aanvragen

Het zijn de Slaaptest weken bij Beddenspecialist.nl! Doe ook een gratis SlaapID-slaaptest.

Beddenspecialist Dekker Slapen

 • maandag gesloten
 • dinsdag 10:00 - 17:30
 • woensdag 10:00 - 17:30
 • donderdag 10:00 - 17:30
 • vrijdag 10:00 - 17:30
 • zaterdag 10:00 - 17:00
 • zondag gesloten

lk zoek een andere winkel

Mood image for product

Wat is de SlaapID-SlaapTest?

Eigenlijk is het puur gokken, een bed kopen zonder te weten hoe je ligt. Daar heeft Beddenspecialist.nl iets op gevonden: de SlaapID-sensor. De manier om je slaapgedrag tot op de minuut en millimeter nauwkeurig in kaart te brengen. Meten = weten! 

Mood image for product

Wat meet de SlaapID sensor?

Slaaphouding

Om rugklachten te voorkomen moeten we liggen zoals we staan: met een rechte wervel. Dat kan in meerdere posities. Er zijn er vier, maar de sensor noteert ook de tussenposities.

Slaapbeweging

We wisselen in onze slaap regelmatig van houding. Hartstikke gezond voor de doorbloeding en gewrichten. Ben je echter een fanatieke woeler of draaier, dan kan het ook betekenen dat je een nieuw bed met de juiste drukverdeling nodig hebt.

Slaapklimaat

Het ideale klimaat voor de slaapkamer is 16 tot 20 graden bij een luchtvochtigheid van ca. 45%. Wijk je daar fl ink vanaf dan kunnen temperatuur en luchtvochtigheid behoorlijke stoorzenders zijn. Ze zorgen bijvoorbeeld dat je slecht inslaapt of onrustig slaapt. Dus ook hier geldt: meten = weten.

Slaapritme

Een regelmatige, goede slaapcyclus is belangrijk om uit te rusten en te herstellen.

Mood image for product

In 5 stappen inzicht in je slaapgedrag

Doe nu de gratis SlaapID-slaaptest gewoon in je eigen bed en ontvang inzicht in je slaapgedrag en bijpassende oplossingen. Zo werkt het;

 1. Vraag de SlaapID-slaaptest aan
 2. Haal de SlaapID-sensor op in de winkel. De SlaapID-sensor is op afspraak af te halen in onze winkel.
 3. Gebruik de SlaapID-sensor 3 nachten. Na de korte intstructie slaap je in je eigen bed 3 nachten met de SlaapID sensor.
 4. Laat de SlaapID-sensor uitlezen in de winkel. Kom na 3 nachten terug naar de winkel zodat we de SlaapID-sensor kunnen uitlezen.
 5. Ontvang direct inzicht in je slaapgedrag. We bespreken welke factoren zorgen voor een verstoorde nachtrust. We bieden oplossingen die voor direct resultaat kunnen zorgen.

Vraag een SlaapId-slaaptest aan

Tot snel!

Mood image for product

Mis niets met onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 5 euro korting bij je volgende webshop bestelling! Je ontvangt uitsluitend bericht als we iets relevants voor je hebben. Uitschrijven is eenvoudig en kan altijd.

Schrijf je hier in!
; ;