Beddelicious

Dekker Slapen Zuidwolde

Beddelicious ontwikkelt bedden, boxsprings en matrassen en blocksmatrassen waarvan deze individueel op maat kunnen worden afgesteld. Jouw lichaam en slaapgedrag staan bij Beddelicious centraal.

En mochten er in de loop van de tijd factoren veranderen, bijvoorbeeld door gewichtsverlies of zwangerschap, dan kunnen de modules heel simpel aan de nieuwe situatie worden aangepast. Hoe handig is dat?

Sleep Good, Feel Good

Beddelicious

picture alt tag

Blocks Matras

Beddelicious heeft het innovatieve Blocks Systeem ontwikkeld. Blocks zijn losse matrasblokken met ieder een eigen hardheid. Helemaal op maat en invididueel instelbaar, dat is waar het om draait. 

Slapen is waar ik naar verlang,
maar ik ben te lang..

In een land dat bekend staat om zijn lange mensen, is het aanbod aan bedden met afwijkende maten opvallend klein. Beddelicious is één van de weinige beddenproducten die gespecialiseerd is in bedden voor lange mensen. Wist je dat een persoon van 1.90 meter al een matras nodig heeft van 2.10 meter? En mensen boven de 1.90 meter zelfs bedden vanaf 2.30 meter. Die zijn nauwelijks te vinden. Best gek toch? Om zo goed mogelijk op de behoeften van mensen met bijzondere maten in te spelen, zijn wij een samenwerking aangegaan met Rob Bruintjes, voorzitter van de Stichting Lange Mensen Nederland. 

Keuze uit een brede selectie aan de allermooiste stoffen!

De Beddelicious stoffen kenmerken zich door een rijke keuze aan kleuren en materialen. Elke stof zorgt weer een andere look en zo kun je de boxspring helemaal naar je eigen smaak en stijl aanpassen. Hou je van strak, landelijk, praktisch of gewoon lekker basic? Alle woonstijlen zijn uit te voeren met de ingrediënten die Beddelicious te bieden heeft. Daarbij is de kwaliteit comfortabel, ijzersterk en gaat jaren mee zonder te slijten of te verkleuren. Ook voor kussens en dekbedden worden bij Beddelicious de fijnste stoffen gebruikt. Zo weet je zeker dat je heerlijk zacht weg kan kruipen in je bed. De ruime keuze in stoffen en kleuren, hoofdborden, pootjes en andere accessoires zorgen er voor dat je het bed van jouw dromen zelf kunt bepalen. Alles om ervoor de zorgen dat jij 's avonds heerlijk slaapt!

- Het is echt Beddelicious - 

  • Instelbaarheid: Omdat ieder mens uniek is, ontwikkelt Beddelicious diverse producten die volledig instelbaar zijn op jouw specifieke lichaamskenmerken. 
  • Hygiëne: Vrijwel alle matrassen en boxsprings zijn voorzien van afneembare hoezen, welke reinigbaar zijn. Zo blijft jouw bed altijd fris en schoon, extra goed wanneer je last hebt van allergieën.
  • Vormgeving: De Beddelicious boxsprings en bedmodellen zijn helemaal naar jouw individuele smaak samen te stellen.