Dekker Slapen Zuidwolde

Raycop

BEESTENBOEL IN BED

''Good night. Sleep tight. Don't let the bugs get inside.'' Ook in Nederland heb je kans op mijten en andere miniscule friemelbeestjes tussen de lakens. Tijd om hulptroepen in te schakelen en verwijder huisstofmijt uit je bed. Raycop to the rescue.

ONGEWENSTE LOGE

Een huisstofmijt is een blind, spinachtig beestje dat zich schuilhoudt in huisstof. De mijt heeft pootjes met kleine haakjes waarmee hij zich vasthoudt aan textiel en tapijt. Met een stofzuiger ben je kansloos tegen een levende mijt. In tegenstelling tot een bedwants bijt de huisstofmijt niet. Hij moet zelfs niets van bloed hebben. Een huisstofmijt houdt van huidschilfers. En van vochtige plekken. Niet verwonderlijk dus dat-ie het liefst in bed kruipt, de plek waar we transpireren en waar genoeg huidschilfers te vinden zijn voor een feestmaal. En het beestje mag dan wel geen beetjes achterlaten, het is en blijft een ongewenste loge: door contact met de slijmvliezen van neus, ogen en luchtwegen kunnen tal van klachten ontstaan, van tamelijk onschuldige loopneuzen en jeukende ogen tot een piepende ademhaling. Zeker als je allergisch bent voor huisstofmijt. Saneren die boel!

SCHOON TOT IN DE VEZELS

Hoe? Met zijn trilmembramen schudt Raycop de mijten los uit de vezels(van matras en hoofdkussen)om ze vervolgens op te zuigen. Door het dubbele filtersysteem, en de vacuüm afgesloten opvang, blijven de opgezogen minuscule resten ook opgesloten in het toestelen komen niet in de lucht terecht, zoals bij een reguliere stofzuiger gebeurt. Maar boven alles is de Raycop een koelbloedige killer. Met zijn ultraviolettelicht doodt hij mijten, bacteriën, virussen en schimmels.En zo stap jij ’s avonds met een veilig gevoel in een super schoon bed.

DEZE STOFZUIGER BIEDT UITKOMST

Natuurlijk kun jezelf de strijd aangaan tegen de huisstofmijt in de slaapkamer, bijvoorbeeld door het beddengoed wekelijks op 60 graden te wassen, nooit van kleding te wisselen in de slaapkamer en iedere dag goed te ventileren. Maar wie grondig te werk wil gaan schakelt professionele hulp in. De Beddenspecialist werkt sinds kort met Raycop. Deze antibacteriële stofzuiger is wetenschappelijk getest en doodt 99,9% van de bacteriën en virussen en verwijdert met één behandeling maar liefst 93,5%van de huisstofmijten.

Oke, en nu...?

Grote kans dat je na het lezen van dit artikel ernstig twijfelt aan de hygiene van je eigen matras. Wil je zorgen dat je matras ook helemaal fris gereinigd is? Loop dan binnen in een van onze Beddenspecialist winkels. Vraag naar de mogelijkheden of klik hier voor meer informatie. Deze superstofzuiger kan je zelf aanschaffen via deze link, maar voor €35 per keer kan je 'm ook in de winkel afhalen. 

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe nu de Slaapscore?