Matras kopen in Druten

De Vries Druten

Bij Beddenspecialist De Vries Druten vind je een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Matras kopen in Druten

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt Beddenspecialist De Vries Druten gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. De Vries Druten staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij De Vries Druten!

Slaap ID Test

SlaapID

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Druten of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten centraal gelegen in Druten met onze winkel De Vries en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

De Vries Druten bezorgt en monteert gratis in Druten, West Maas en Waal, Tiel, Wijchen en omgeving om jou te ontzorgen. 

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!