Beddenwinkel in Oss

Beddenspecialist De Vries is de specialist op het gebied van bedden in de omgeving van Oss, kom naar de winkel en we helpen je graag!

Op zoek naar een echt goede beddenwinkel in de omgeving van Oss? Onder de naam Beddenspecialist vind je door heel Nederland 18 beddenwinkels die gespecialiseerd zijn in slapen. Bij Beddenspecialist De Vries in Druten vind je dan ook een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen, bedbodems en bedtextiel.

Voor een goede nachtrust is een geschikt bed super belangrijk, maar hoe weet je of een bed voor jou een goed exemplaar is? Daar helpen wij van Beddenspecialist De Vries je graag mee!

Doe de SlaapID thuismeting in Druten

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt onze beddenwinkel in Druten gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Beddenspecialist De Vries Druten staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Beddenspecialist De Vries Druten?

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan

SlaapID thuismeting

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Oss of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 30 minuten van Oss met onze winkel Beddenspecialist De Vries Oss en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Beddenspecialist De Vries

Beddenspecialist De Vries Druten bezorgt en monteert gratis in onder andere Oss, Druten, West Maas en Waal, Tiel, Elst, Beuningen, Bemmel en omgeving om jou te ontzorgen.