Swissflex

De Jager Slapen Wateringen

Finest sleep technology

Swissflex, dit Europese topmerk maakt van het produceren van het perfecte bed nog altijd een levenstaak.

Wij doen géén concessies als het gaat om techniek, afwerking of grondstoffen. Er is aandacht voor zelfs het kleinste detail.

Swissflex

Swissflex, sinds 1949

SwissFlex bedden, Swissflex matrassen, Swissflex lattenbodems en Swissflex bedmodellenAl sinds 1949 is Swissflex actief in de branche. Toen vond de oprichting van Matra AG als familiebedrijf bij Bazel plaats. In 1976 begon de export naar andere Europese landen. In de daarop volgende jaren hebben ontwerpers en productontwikkelaars Swissflex verder ontwikkeld en geperfectioneerd tot een Europees slaapsysteem van topklasse. En dat is het tot op heden gebleven.
Er is namelijk geen plek waar de mens meer tijd doorbrengt dan in bed. Bovendien is er geen meubel dat een grotere invloed op het menselijk welzijn heeft. Deze twee goede redenen hebben ervoor gezorgd dat Swissflex het produceren van het perfecte bed tot een levenstaak heeft gemaakt.

Filosofie Swissflex

Swissflex staat al tientallen jaren voor intelligente slaapsystemen van topkwaliteit. In de producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een ongekende passie voor innovatie harmonieus samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. 

In al die jaren is de technologische leider in de beddenmarkt altijd trouw gebleven aan haar bedrijfsfilosofie. Swissflex zorgt regelmatig voor introducties van échte innovaties, die in de markt van bed- en slaapsystemen opvallend grensverleggend zijn.

Persoonlijk accent

Met een premium bekledingsstof geeft u uw Swissbed een persoonlijk accent. Alle stoffen zijn vrij van schadelijke stoffen en bijzonder slijtvast, voelen aangenaam aan en zien er stijlvol uit.

 

Pijlers producten Swissflex

• Functioneel
• Comfortabel
• Veelzijdig
• Topkwaliteit

Het succes van Swissflex

Een Swissflex matras staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De producten van het merk worden uitgebreid getest en continu geoptimaliseerd. Dit zorgt voor een perfect aansluitende werking. Elk Swissflex matras is gemaakt van materiaal dat zich naar het lichaam vormt en zodoende optimale ondersteuning biedt. Ook de ventilatie van de matras en de drukverlichtende werking zijn kenmerkend.

  • In 1995: wereldprimeur
    Marktintroductie van het eerste slaapsysteem met een frameloze lattenbodem. Op kleine aanpassingen na tot op de dag van vandaag zeer populair!
  • In 2011: Interior Innovation Award
    Onderscheiding van de lattenbodem uni 21
  • In 2012: product Design award en nominatie voor German Design Award
  • In 2014: Introductie Bridge®-Technologie en Designonderscheiding

Bridge®-technologie

De introductie van de nieuwe revolutionaire lattenbodems met Bridge®-technologie is niet onopgemerkt gebleven. De basis van de Bridge® technologie is een keten van veermodules, die de lattenbodem buitengewoon flexibel maakt. Een flexibele adapter verbindt de modules, die op hun beurt de latten met elkaar verbinden. Deze adapter maakt een automatische en gecontroleerde drukverlaging respectievelijk ondersteuning over de lengteas mogelijk. Uw winst?

Een haast zwevend ultiem ligcomfort met ondersteuning op de juiste plekken.

 

Swissflex lattenbodems