Auping

De Jager Slapen Wateringen

De sfeer in je slaapkamer heeft een grote invloed op een goede nachtrust. Auping blinkt echt uit in design. Dit levert zowel eigentijdse, als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen op, waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren.

Goed slapen kan altijd nóg beter. Daarom werkt Auping elke dag opnieuw met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Ook in die toekomst willen we met een gerust hart kunnen slapen.

Auping nights, Better days.

Auping

Een leven lang op één bed. Het klinkt als een droom, maar omdat Auping hun bedden in Nederland maakt van oersterke en recyclebare materialen is het realiteit. Auping bedden gaan generaties lang mee. Dat ligt wel goed dus. Vanaf vrijdag 1 mei t/m zondag 7 juni 2020 hebben wij Duurzame Deals op Auping bedden. Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Actievoorwaarden

- De looptijd van de actie is van vrijdag 12 juli t/m zondag 8 september 2019.
- Je ontvangt superzacht zomervoordeel op alle Auping matrassen tijdens de zwoele zomerweken.
- Ga voor meer voordeel tijdens de zwoele zomerweken naar een Beddenspecialist winkel
- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties bij beddenspecialist.nl
- Deze actie geldt niet voor showmodellen en geldt niet voor het outlet aanbod.
- Onder voorbehoud van wijzigingen.

Sinds 1888

In 1888 kreeg Johannes Auping de opdracht om voor het Sint Geertruiden Gasthuis hygiënische bedden te maken in plaats van de gebruikelijke stromatrassen. Zo is de spiraalbodem ontstaan…

De eerste fabriek werd gebouwd in 1912 in Deventer. Inmiddels is Auping de allergrootste beddenfabrikant in ons land. Niet voor niets kreeg de fabriek van Auping in 1988 het predicaat Koninklijk.

De drie belangrijkste pijlers van een kwalitatief Auping product zijn: ventilatie, ondersteuning en drukverdeling. Door het inzetten van innovatieve materialen en technieken garandeert Auping haar klanten een optimaal slaapcomfort. Tel daarbij op het bewustzijn van Auping van ons gezamenlijk leefklimaat. Zo worden oude matrassen gerecycled met een zeer geavanceerd systeem.

Auping Take Back System

Cradle to cradle

Goed slapen kan altijd nóg beter. Daarom werkt Auping elke dag opnieuw met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Ook in die toekomst willen we met een gerust hart kunnen slapen. Het bedrijf wil dan ook volgens de Cradle to Cradle (C2C) filosofie processen inrichten: straks zijn alle Auping producten veilig en energie-neutraal gemaakt. Miljoenen matrassen gaan richting het grofvuil. Een deel hiervan krijgt een tweede leven. Auping heeft om deze reden het Auping Take Back System (ATBS) geïntroduceerd. 

Mis niets met onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 5 euro korting bij je volgende webshop bestelling! Je ontvangt uitsluitend bericht als we iets relevants voor je hebben. Uitschrijven is eenvoudig en kan altijd.

Schrijf je hier in!
; ;