Silvana

4 van 4
per pagina
4 van 4
per pagina

Kwaliteit Silvana
In ons assortiment vind je het merk Silvana. Ervaren op het gebied van slaapcomfort. Waarin zij zich constant bezig houden met nieuwe technologieën op het gebied van materialen voor de Silvana producten. Zodat er hoogwaardige producten gemaakt worden waar bijvoorbeeld lichaamstemperatuur beter gereguleerd wordt. Zodat een dekbed of kussen op jouw persoonlijke wensen wordt aangepast.

Dekbed Silvana
Voor de dekbedden gebruikt Silvana Colortemp® systeem, of anders benoemd warmteklassen. Door het op individueel niveau aan te passen en te combineren met een andere kleur dekbed kan je zelf een 4-seizoenen dekbed creëren. 

Kussen Silvana
Ook voor de hoofdkussens gebruikt Silvana een kleursysteem. De Grenat (extra zacht), de Saphir (zacht), de Emerald (beetje zacht), de Fluorine (beetje stevig), de Cristal (stevig) en de Larimar (extra stevig). De neksteun die verwerkt is in het hoofdkussen zorgt voor een goede ondersteuning van de nekwervel. Daarnaast zijn de hoofdkussens behandeld met Sanitized® om bacteriën en schimmels te weren. Ben jij benieuwd welke kleur hoofdkussen bij jou past? Kijk hier verder