LeDorm

20 van 20
per pagina
20 van 20
per pagina

Kwaliteit LeDorm
In ons assortiment dekbedovertrekken vind je het merk LeDorm. Waar natuurlijke materialen zoals natuurlatex, kasjmier en zijde gebruikt worden voor handgemaakte producten. Wat zorgt voor uitzonderlijk hoog comfort en een luxe uitstraling. Met daarnaast een oog voor het milieu en duurzaamheid een verantwoorde keuze. LeDorm staat garant voor jarenlang slaapcomfort.

Dekbed LeDorm
De heerlijke dekbedden van LeDorm zijn met de hand voor 100% gevuld met de beste donsveertjes. Het gaat hier om de Toendra ganzendons, wat zorgt voor maximale vulkracht en volume. Ook zijn de dekbedden behandeld met Vital Finish, waardoor de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt. Wat goed van pas komt tijdens warme zomernachten.

Kussen LeDorm
LeDorm biedt hoofdkussens aan in verschillende soorten en vullingen. Voor elke slaaphouding is er een passend kussen. Slaap jij liever met een kussen waar een neksteun in verwerkt is? Bekijk dan de LeDorm Contessa. Of ben je allergisch voor huisstofmijt? Dan is misschien de LeDorm Superior wel iets voor jou. Nog steeds niet zeker welk hoofdkussen bij jou past? Wij geven graag persoonlijk advies, klik hier voor contact.