Essenza

5 van 5
per pagina
5 van 5
per pagina

Kwaliteit ESSENZA
In ons assortiment vind je het merk Essenza. Essenza staat erom bekend dat zij met materialen werken van hoge kwaliteit. De kwaliteit die je in hotels vindt, vind je ook in de Essenza producten terug. Denk hierbij aan een ultiem gevoel van luxe en comfort. Zo maakt Essenza onder andere gebruik van katoen-satijn wat een zacht materiaal is en ook nog eens een mooie glans aan de stof geeft. Heb je een hoge kwaliteit dekbedovertrek en hoeslaken dan heb je er ook langer plezier van. Een echte hotelbeleving gewoon bij jou thuis, reden genoeg om verder te kijken en een mooi dessin uit te kiezen!

Maatvoering ESSENZA
Voor elk bed is de juiste maat dekbedovertrek te vinden. Heb jij een dekbed waar een hoes omheen moet voor maat 140x200/220 cm, 200x200/220 cm, 240x200/220 cm of zelfs een Belgische maat van 260x200/220 cm dan moet je bij de dekbedovertrekken van ESSENZA kijken. Kies je voor een eenpersoons set dan krijg je er een kussensloop bij.

Dekbedovertrek ESSENZA
De zachte en kleurrijke patronen van de ESSENZA dekbedovertrekken zijn letterlijk en figuurlijk een droom om onder te slapen. Door de hoge kwaliteit blijft de stof in goede conditie en maakt een statement in de slaapkamer. De bloemendessins, een stoere ruit of misschien wel het prachtige uni dekbedovertrek? Vele dessins zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar zoals de trendkleuren oker geel en emerald groen van 2020!

Kussensloop ESSENZA
ESSENZA biedt ook de mogelijkheid om los een prachtig kussensloop te kopen. Indien je meerdere kussens op het bed hebt liggen of dat je liever een mix en match combinatie wilt maken met een effen dekbedovertrek. Het kussensloop van ESSENZA heeft een standaardmaat van 60 x 70 cm.

Badjas en kimono ESSENZA
Omdat de dessins zo prachtig zijn hebben ze ook voor badjassen en kimono’s dezelfde dessins gebruikt. Zo zorg je voor een prachtig thema in de slaapkamer.

Badgoed ESSENZA
Diezelfde kwaliteit zie je terug in het badgoed van ESSENZA. Door de luxe uitvoering ervaar je de comfort van mooie en zachte producten. Eveneens zijn de badgoed artikelen geproduceerd in dezelfde thema’s.