Beddelicious

17 van 17
per pagina
17 van 17
per pagina

Kwaliteit Beddelicious
In ons assortiment dekbedovertrekken vind je het merk Beddelicious. Krachtig in het aanbieden van een slaaphouding op maat. Waarbij het afstellen van het product pas plaatsvindt na een persoonlijke ontmoeting. Door de aanpasbare modules van de producten krijg je een uniek product. Zo zorgt Beddelicious ervoor dat het lichaam volledig kan opladen tijdens het slapen.

Dekbed Beddelicious
Binnen de Beddelicious dekbedden collectie heeft u keuze uit drie verschillende typen dekbedden namelijk de EZZential, PoZZitional en de AdjuZZtable. Waarbij de Pozzitional en de Adjuzztable persoonlijk aangepast kunnen worden. Heb je bijvoorbeeld last van koude voeten in bed maar heeft je partner daar niet last van? Geen probleem, wij kunnen plaatselijk bij de voeten aan een zijde extra vullen.

Kussen Beddelicious
Beddelicious heeft hoofdkussens die bestelbaar zijn op verschillende hoogtes of aanpasbaar met verschillende lagen. Zodat je ergonomisch op de juiste hoogte komt te liggen met de nek en wervelkolom. Door de afritsbare tijk kan het kussen ook makkelijk gewassen worden.