Meer informatie over onze matrassen

We voeren vele soorten en maten matrassen in onze collectie. Wij hebben ervoor gekozen geen matrassen via internet te verkopen en aan te bieden. Wij geloven in advies op maat. Een matras dat op een internet pagina geschikt lijkt, hoeft helemaal niet geschikt te zijn voor jouw lijf.

Op onze website kun je wel informatie vinden over een deel van ons assortiment en de merken die al onze winkels voeren. Daarnaast hebben onze winkels onafhankelijk van die merken nog andere merken die niet gemeenschappelijk door alle Beddenspecialisten worden aangeboden.

De informatie op onze website is beknopt. Uiteraard kunnen we je veel meer vertellen over onze producten. We kunnen je zelfs helpen met onze SlaapID service waarmee we inzicht krijgen in jouw slaapgedrag. Daarmee kunnen we je voorzien van het beste maat advies dat je kunt hebben. Dat gaat niet via internet. We helpen je dan ook heel graag verder in een van onze winkels.

Dus, heb je na het bekijken van ons assortiment nog vragen? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je adviseren over de voor jou meest geschikte slaapoplossing.

Meer weten over de SlaapID thuismeting?

Bezoek onze collectie matrassen