Kimono

2 van 2
per pagina
2 van 2
per pagina

Kimono

Voor de zomermaanden liever een kimono dan een badjas? Geen enkel probleem, zoek niet verder en ontdek het assortiment kimono’s van de Beddenspecialist. Met meer dan 11 verschillende kimono’s zit er ook vast wel iets voor jou tussen.

Verschil tussen een badjas en de kimono?

De badjas kent al een lange geschiedenis. Mannen begonnen met het dragen van de badjas in de 17de eeuw. In deze tijd was het dan ook alleen de man die de badjas droeg en hier zelfs bezoek mee ontving. De vrouw mocht de badjas alleen in privé gelegenheden dragen. Maar wat is dan nu het verschil met een kimono? De kimono badjas is over het algemeen een stuk simpeler in ontwerp dan een badjas. Zo heeft het onder andere vaak geen steekzakken of sjaalkraag. Daarnaast zijn de meeste kimono’s ook van een fijne en luchtige stof gemaakt waardoor zij zeker in de zomermaanden erg populair zijn.

Dessins van Essenza

Net zoals het overige bedtextiel en badtextiel vloeit de Essenza lijn mooi door in de kimono’s. Dus heb je al iets in je hoofd qua motief of kleur geen probleem want je vindt gemakkelijk jouw dessin. Dus of je nu liever een print van bloemen of dieren draagt het kan allebei.

Verschillende maten voor jou beschikbaar

In ons assortiment aan kimono’s zijn er verschillende maten beschikbaar. Hieronder een kort overzicht van de maten waaruit je kunt kiezen.