Hoeslaken

30 van 91
per pagina
30 van 91
per pagina

Hoeslaken

Lekker kunnen slapen is natuurlijk van groot belang! Daarom hebben wij keuze uit +60 verschillende hoeslakens. Koop je nieuwe Essenza hoeslaken nu bij de Beddenspecialist.

Een dekbedovertrek is belangrijk voor de uitstraling van je slaapkamer, maar een hoeslaken is net zo belangrijk. Kies je bijvoorbeeld voor een kleur die bij je bed past of een die matcht met je dekbedhoes. Met 6 verschillende maten zit er vast wel iets tussen wat passend is voor jouw matras. Heb je nog een topper op je matras liggen? Dat is ook geen enkel probleem, want hier vind je ook aparte hoeslakens voor je matras topper.

Verschillende materialen hoeslakens

In ons assortiment van Essenza vind je verschillende materialen. Wil je liever een satijnen hoeslaken of een van katoen? Om de keuze wat gemakkelijker te maken, worden de verschillen even naast elkaar gezet. Een katoenen hoeslaken heeft een aantal belangrijke eigenschappen. Zo is het een goed ademende stof en neemt het van nature goed vocht op. Door de stevigheid van het katoen neemt de levensduur ook nog eens toe. Dit resulteert in minder vaak hoeslakens te hoeven kopen! Daarnaast heb je ook nog een satijnen hoeslaken wat ook wel katoen-satijn genoemd wordt. Door de manier waarop de stof wordt geweven geeft het een andere uitstraling. De chique uitstraling van satijn en de goede absorbering van vocht van het katoen worden op deze manier mooi samengevoegd.

Kleur en dessin mogelijkheden

Vandyck is onze kernleverancier. De Vandyck hoeslakens vind je dus ook in vrijwel al onze winkels. Misschien dat die niet alle hoeslakens op voorraad hebben. Daarom is bestellen via onze webshop wel zo handig. Vandyck hoeslakens zijn er in verschillen kwaliteiten, zoals Jersey Supreme, Satin of Perkale. En uiteraard verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en maten.

In de Essenza hoeslaken lijn zijn er verschillende mogelijkheden met effen kleuren en maten. Heb jij een maat 80/90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm of zelfs een 90x210 cm nodig wij hebben ze allemaal. In deze maten kun je ook nog eens kiezen voor bijvoorbeeld de kleuren zwart en wit, maar ook meer gewaagde exemplaren als geel, roze of groen.

Tips voor het vouwen van je hoeslaken

Ben jij ook altijd nog aan het proberen om de juiste manier te vinden om je hoeslaken op te vouwen? Lees dan vooral even verder, want wellicht vind je hier de oplossing.

  1. Vouw twee hoeken in elkaar en vervolgens ook de andere twee
  2. Je hebt nu een rechthoekige vorm voor je liggen
  3. Vouw de ene kant nu in de andere kant (Als het goed is heb je nu alle hoeken in 1 hoek gestopt)
  4. Klopt alles even goed terwijl je de hoek vasthoudt
  5. Leg het vierkante pakketje neer en vouw hem zo klein als je zelf wilt