140 x 200/220

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dekbedovertrek 140x200/220 cm

Ben je opzoek naar een mooi eenpersoons dekbedovertrek? In onze shop van de Beddenspecialist vind je verschillende dessins en kleuren voor jou eenpersoonsbed.

Eenpersoons dekbedovertrek

In ons assortiment hebben wij +40 verschillende dessins en kleuren voor de dekbedovertrekken met de maat 140x200/220 cm. Kies je voor een langere lengtemaat dan heb je nog een mooie instopstrook over waardoor je je overtrek netjes onder je matras kan stoppen. De dekbedovertrekken met de maat 140x200/220 cm kun je verder ook nog gebruiken voor onder andere bedden met de afmeting 70, 80, 90 of 100 cm breed. Zelfs voor een twijfelaar van 120 cm breed kun je gemakkelijk een dergelijk dekbedovertrek gebruiken. Kijk eens bij de effen kleuren als geel, groen, bruin of paars. Liever een subtielere kleur dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld wit, lichtgroen of grijs.

De kwaliteit van Essenza

Ons assortiment dekbedovertrekken bestaat uit het merk Essenza. Dit merk staat erom bekend dat zij met materialen werken van hoge kwaliteit. De kwaliteit die je in hotels vindt, vind je ook bij ons in het assortiment. Denk je een ultiem gevoel van luxe en comfort in. Zo maken zij onder andere gebruik van katoen-satijn wat een zacht materiaal is en ook nog eens een mooie glans aan de stof geeft. Heb je een hoge kwaliteit dekbedovertrek en hoeslaken dan heb je er ook langer plezier van. Een echte hotelbeleving gewoon bij jou thuis, reden genoeg om ook eens naar andere maten dekbedovertrekken te kijken en een mooi dessin uit te kiezen!