240 x 200/220

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dekbedovertrek 240x200/220

Ben je opzoek naar een mooi lits-jumeaux dekbedovertrek? In onze shop van de Beddenspecialist vind je verschillende dessins en kleuren voor jou tweepersoonsbed.

Lits-jumeaux dekbedovertrek

In ons assortiment hebben wij +40 verschillende dessins en kleuren voor de dekbedovertrekken met de maat 240x200/220. Deze maat wordt ook wel een lits-jumeaux dekbed(overtrek) genoemd. Dit is een grotere maat dan de standaard tweepersoons dekbed wat meer ruimte en comfort biedt. In ons assortiment hebben wij ook nog een maat groter dan het eerder genoemde lits-jumeaux dekbedovertrek. Deze grotere maat wordt ook wel een Belgische maat genoemd met de afmetingen 260x200/220 cm. Voor deze maat zijn ook talloze mogelijkheden in kleuren en prints. Dus lig je liever onder een bloemen- of dierenprint? Of kies je voor een effen kleur als geel, groen, bruin of paars?

De kwaliteit van Essenza

Ons assortiment bestaat uit het merk Essenza. Dit merk staat erom bekend dat zij met materialen werken van hoge kwaliteit. De kwaliteit die je in hotels vindt, vind je ook bij ons in het assortiment. Denk je hier dan ook een ultiem gevoel van luxe en comfort in. Zo maken zij onder andere gebruik van katoen-satijn wat een zacht materiaal is en ook nog eens een mooie glans aan de stof geeft. Heb je een hoge kwaliteit dekbedovertrek en hoeslaken dan heb je er ook langer plezier van. Een echte hotelbeleving gewoon bij jou thuis, reden genoeg om ook eens naar andere maten dekbedovertrekken te kijken en een mooi dessin uit te kiezen!