200 x 200/220

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Dekbedovertrek 200x200/220 cm

Ben je opzoek naar een mooi tweepersoons dekbedovertrek? In onze shop van de Beddenspecialist vind je verschillende dessins en kleuren voor jou tweepersoonsbed.

Dessins dekbedovertrek 200x200/220 cm

In ons assortiment hebben wij +40 verschillende dessins en kleuren voor de dekbedovertrekken met de maat 200x200/220 cm. Dus kies een kleur of print die bij jou past. Dus lig je liever onder een bloemen- of dierenprint te slapen? De keus is volledig aan jou. Heb je al een drukke slaapkamer en vind je een effen kleur beter passen, dan is dat ook geen enkel probleem. Kies dan bijvoorbeeld voor een opvallende kleur zoals geel, groen, bruin of paars. Heb je liever een subtielere kleur dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld wit, olijf of grijs.

De kwaliteit van Essenza

Ons assortiment bestaat uit het merk Essenza. Dit merk staat erom bekend dat zij met materialen werken van hoge kwaliteit. De kwaliteit die je in hotels vindt, vind je ook bij Essenza in het assortiment. Denk je hier dan ook een ultiem gevoel van luxe en comfort in. Zo maken zij onder andere gebruik van katoen-satijn wat een zacht materiaal is en ook nog eens een mooie glans aan de stof geeft. Heb je een hoge kwaliteit dekbedovertrek en hoeslaken dan heb je er ook langer plezier van. Een echte hotelbeleving gewoon bij jou thuis, reden genoeg om ook eens naar andere maten dekbedovertrekken te kijken en een mooi dessin uit te kiezen!