Meetbaar beter slapen met de SlaapID thuismeting

Met de inzichten uit de SlaapID thuismeting en jaren ervaring van onze ligexperts, kun je eindelijk de perfecte combinatie van bedbodem, matras en kussen in huis halen. Alles om beter te slapen!

Wat meet de SlaapID sensor?

Leuk hoor, even proefliggen in de winkel. Maar in je dagelijkse kloffie op een klaarlichte dag in een winkelbed stappen, heeft bar weinig te maken met jouw slaapgewoonten. De SlaapID-slaaptest doe je gewoon lekker thuis, in jouw eigen bed! Terwijl je slaapt vergaart de SlaapID sensor een schat aan informatie:

  • Slaaphouding – om rugklachten te voorkomen, moeten we liggen met een rechte wervelkolom. Dat kan in meerdere posities: de bekende buik- rug-, zijligging. De sensor meet daarnaast ook nog de vier tussenposities.
  • Slaapbeweging – we wisselen gemiddeld 38 keer per nacht van houding. Hartstikke gezond voor de doorbloeding van jouw lichaam en gewrichten, maar wat doe jij 's nachts?
  • Slaapklimaat – de temperatuur en luchtvochtigheid kunnen stoorzenders zijn en zorgen dat je slecht inslaapt of onrustig slaapt.
  • Slaapritme – een regelmatige, goede slaapcyclus is belangrijk om uit te rusten en te herstellen. SlaapID is dé manier om te bepalen hoe je straks het beste slaapt.
Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan

Hoe werkt de SlaapID thuismeting 

In slechts vijf stappen heb jij inzicht in jouw slaapgedrag om meetbaar beter te slapen:

1. Vraag de SlaapID-slaaptest aan
2. Haal de SlaapID-sensor op in de winkel
3. Gebruik de SlaapID-sensor 3 nachten
4. Laat de SlaapID-sensor uitlezen in de winkel
5. Ontvang direct inzicht in jouw slaapgedrag

Aan de hand van het gesprek, plus de nauwkeurige metingen bekijken we met elkaar (vrijblijvend) wat de mogelijke oorzaak is van de klachten die je ervaart en hoe je die kunt oplossen. Bekijk de video!

Verrassende resultaten 

Beddenspecialist ziet regelmatig dat notoire buikslapers in werkelijkheid zijslapers zijn en zelfbenoemde stilliggers al woelend in bed een halve marathon afleggen. Onderzoek wees zelfs uit dat 92% van de SlaapID-gebruikers tot nieuwe inzichten kwam! Met die inzichten en de jarenlange ervaring van de Beddenspecialist krijg je advies op maat over de perfecte combinatie van bedbodem, matras en kussens.