Bedden bij Beddenspecialist

Meer informatie over onze bedden

We voeren vele soorten en maten beddenin onze collectie. Die verkopen wij niet via internet. Waarom? Wij geloven in advies op maat. Een matras of boxspring die op een internet pagina geschikt lijkt, hoeft helemaal niet geschikt te zijn voor jouw lijf.

Wij hebben op onze website wel informatie geplaatst over een deel van ons assortiment en een deel van de merken die al onze winkels voeren. Onze winkels voeren namelijk, naast onze gemeenschappelijke merken, zelf ook andere merken die we niet op de website hebben vermeld.

De informatie op onze website hebben we bewust beknopt gehouden. Uiteraard kunnen we je veel meer vertellen over onze producten. We kunnen je zelfs helpen met onze SlaapID service waarmee we inzicht krijgen in jouw slaapgedrag. Daarmee kunnen we je voorzien van het beste maat advies dat je kunt hebben. Dat gaat ook zeker niet via internet. We helpen je dan ook heel graag verder in een van onze winkels.
Dus, heb je na het bekijken van ons assortiment nog vragen? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je adviseren over de voor jou meest geschikte slaapoplossing.

Bezoek onze collectie matrassen

Meer informatie over de SlaapID thuismeting