Handdoek

30 van 46
per pagina
30 van 46
per pagina
Handdoek

Handdoeken

Ben jij opzoek naar nieuwe handdoeken voor in je badkamer? Zoek niet verder want de beddenspecialist heeft +160 verschillende handdoeken in haar assortiment. Kies je liever voor een grote of een wat kleinere handdoek, voor ieder is er een passend formaat.

Ons assortiment

In ons assortiment zijn er verschillende soorten en maten handdoeken te vinden. Heb je er al eens aan gedacht dat er ook aparte gastendoekjes te bestellen zijn? Deze zijn wat kleiner en kunnen eventueel gebruikt worden in het aparte toilet of na het tanden poetsen. Verder is er ook een ruime keuze aan washandjes en overige maten handdoeken. Daarnaast kun je er ook nog een mooie bijpassende badjas en/of badmat bij uitzoeken om een mooi geheel aan badtextiel in je badkamer te creëren.

Verschillende maten handdoeken

In de Essenza handdoeken lijn zijn verschillende maten te vinden. Als standaard handdoeken maat die geleverd wordt is er een keuze uit 60x110 cm of 70x140 cm. De handdoeken hebben een aangenaam gewicht van 530 gr/m2. Dit zorgt ervoor dat de handdoek een heerlijk zacht gevoel geeft en het vocht goed kan absorberen. In de Connect lijn worden de maten 60x110 cm en 70x140 cm ook aangeboden. Daarnaast wordt er ook nog een optie voor 50x100 cm gegeven. Deze handdoeken zijn in vergelijking met de standaard handdoeken iets zwaarder namelijk 600 gr/m2. Ervaar wat jij het prettigste vindt en bestel jouw Essenza handdoeken nu bij de beddenspecialist.

Connect Organic handdoeken

In het Essenza assortiment dat wij aanbieden vind je ook de Connect Organic lijn. Deze lijn van producten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Katoen mag 100% biologisch genoemd worden op het moment dat er tijdens het verbouwen ervan geen chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. Dit is uiteindelijk beter voor jouw huid, maar ook beter voor de aarde! De handdoek is wel iets zwaarder (600 gr/m2) wat ervoor zorgt dat hij beter vocht kan absorberen en heerlijk zacht aanvoelt. De Connect Organic handdoeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Denk eens aan hele diepe en rijke kleuren of ben je meer een liefhebber van zachte pasteltinten. Voor jouw zit er vast ook een mooie handdoek tussen. Door dit ruime aanbod aan kleuren is de Connect Organic handdoek ook gemakkelijk te combineren met de Connect Lines en Connect Breeze handdoeken lijn van Essenza. Kijk ook eens naar bijpassende badjassen in de Connect lijn.