Badmat

17 van 17
per pagina
17 van 17
per pagina

Badmat

Ben jij ook toe aan een badmat in je badkamer, omdat dat jouw een veiliger gevoel geeft? In ons assortiment vind je +6 verschillende badmatten van de Essenza Connect Organic lijn. Wellicht zit er ook voor jou een mooie kleur badmat bij!

Handigheid van een badmat

Het hebben van een badmat ziet er niet alleen leuk en mooi uit in je badkamer, het heeft ook een handige functie. Beeld je even in dat je net van een heerlijk bad of een warme douche genoten hebt, eruit stapt en uitglijdt op de tegels. Niet echt een heel fijn vooruitzicht toch? Om deze reden voegt de badmat een stukje veiligheid aan jouw badkamer toe. Of jij nou badmat of douchemat leuker vindt klinken maakt ook niet uit. Het kan inmiddels allebei gebruikt worden.

Essenza Connect Organic badmat

In ons assortiment aan badmatten hebben wij de Connect Organic badmatten lijn voor u als optie. De katoen die wordt gebruikt om deze badmatten te maken is op een speciale manier verbouwd en heeft daarom het Organic label gekregen. Deze lijn is namelijk gemaakt van 100% biologisch katoen. Maar wat betekent dit nu eigenlijk? Op het moment van verbouwen van het katoen is er geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen. Dit is in eerste instantie beter voor jouw huid, maar ook zeker voor de aarde! De maat die aangeboden wordt is 60x100cm en daarmee een mooi formaat of comfortabel jezelf te kunnen afdrogen zonder dat je koude voeten krijgt van de tegels. Daarnaast zijn de badmatten niet het enige badtextiel in de Connect Organic lijn. Kijk ook eens naar de handdoeken of de badjassen om een mooie eenheid te creëren in je badkamer.

Ons assortiment

In ons assortiment vind je verschillende kleuren zoals wit, rose, blauw en groen. Deze zijn gemakkelijk te combineren met andere artikelen uit onze shop. Denk eens aan een combinatie met een mooie badjas, washandjes en gastendoekjes. Door ons ruime aanbod aan producten is er altijd wel een mooie kleurencombinatie te maken die jouw aanspreekt. Kijk ook eens naar ons beddengoed om een mooi kleurenpalet te maken in jouw huis. Mochten er toch nog vragen zijn aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier.