Doe ook de SlaapID slaaptest!

Maak van de nacht het hart van je dag

SlaapID

Vraag hier de gratis SlaapID-slaaptest aan

SlaapID-slaaptest: een schat aan informatie

De SlaapID-slaaptest doe je gewoon lekker thuis, in jouw eigen bed! Terwijl je slaapt vergaart de sensor een schat aan informatie:

  • Slaaphouding – om rugklachten te voorkomen, moeten we liggen met een rechte wervelkolom. Dat kan in meerdere posities: de bekende buik- rug-, zijligging. De sensor meet daarnaast ook nog de vier tussenposities.
  • Slaapbeweging – we wisselen gemiddeld 38 keer per nacht van houding. Hartstikke gezond voor de doorbloeding van jouw lichaam en gewrichten, maar wat doe jij 's nachts?
  • Slaapklimaat – De temperatuur en luchtvochtigheid kunnen stoorzenders zijn en zorgen dat je slecht inslaapt of onrustig slaapt.
  • Slaapritme – een regelmatige, goede slaapcyclus is belangrijk om uit te rusten en te herstellen. SlaapID is dé manier om te bepalen hoe je straks het beste slaapt.

Na het aanvragen van de SlaapId slaaptest nodigen wij je uit in de winkel. Daar krijg je de speciale SlaapID-sensor mee naar huis. De SlaapID-sensor slaapt vervolgens drie nachtjes met jou mee. De specialist van de winkel leest op eenvoudige wijze het apparaat uit met alle essentiële data. Aan de hand van het gesprek, plus de nauwkeurige metingen bekijken we met elkaar (vrijblijvend) wat de mogelijke oorzaak is van de klachten die je ervaart. En hoe je die kunt oplossen.

Hoe ontvang jij inzicht via de SlaapID slaaptest?

In slechts vijf stappen heb jij inzicht in de mogelijke oorzaken van je klachten.

1. Vraag de SlaapID-slaaptest aan
2. Haal de SlaapID-sensor op in de winkel
3. Gebruik de SlaapID-sensor 3 nachten
4. Laat de SlaapID-sensor uitlezen in de winkel
5. Ontvang direct inzicht in mogelijke oorzaken

Aanhef
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?*