Past uw matras wel bij u?

Maak een Slaap Selfie

Wilt u ook graag weten of uw matras wel bij u past? Maak dan nu een Slaap Selfie en ontvang een persoonlijke analyse over uw slaaphouding in combinatie met uw matras van slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof. Beddenspecialist.nl heeft een unieke samenwerking met SlaapFysio, een landelijk platform waar meer dan 50 fysiotherapeuten bij zijn aangesloten.

mail direct uw foto

Maak een Slaap Selfie

Wilt u weten of u goed op uw matras ligt en of uw huidige matras bij u past? Laat dan een foto van uzelf in zijligging maken, en zorg dat uw wervelkolom goed zichtbaar is. Mail de foto naar slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof en ontvang een persoonlijke analyse van uw lighouding in combinatie met uw matras. Niet ieder matras is tenslotte zomaar een goede match met uw unieke lichaam. 

mail direct uw foto

  1. Laat een foto van uzelf in zijligging maken op uw matras
  2. Mail de foto naar  info@slaapfysio.nl
  3. Geef aanvullende informatie over uw slaapsituatie
  4. Ontvang gratis een persoonlijk advies over uw slaaphouding

Het maken van de foto

Voor het maken van een goede foto is het belangrijk dat de ondersteuning van de wervelkolom goed zichtbaar is op de foto.
Ga in zijligging op uw matras liggen in een ontspannen houding, met uw benen licht gebogen. De ondersteuning van de wevelkolom is in zijligging nagenoeg hetzelfde als in rugligging.

Tips voor het maken van een goede foto:

  • Maak de foto van ongeveer 1 meter afstand, zodat de matras horizontaal zichtbaar is.
  • Probeer het gehele lichaam op de foto te krijgen.
  • Zorg dat u een aansluitend shirt en een aansluitende broek aan heeft, zodat uw contouren en ruggenwervel goed zichtbaar zijn.
  • Ga op uw eigen hoofdkussen liggen.

Meest gestelde vragen:

Slaap Selfie

Wat gebeurt er met mijn gegevens / foto's?

Uw gegevens worden niet opgeslagen of gedeeld met derden en dienen uitsluitend als middel om u een persoonlijke analyse te kunnen geven. 
Uw mail met inhoud en foto zal worden verwijderd nadat Hidde Hulshof de analyse met u persoonlijk heeft besproken. 

Wat voor advies kan ik verwachten?

De slaapfysiotherapeut beoordeelt uw slaaphouding a.d.v. de gestuurde foto en gegevens. Er zal per mail of telefonisch contact met u opgenomen worden door slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof. Hij zal eventuele klachten met u kunnen bespreken en waar mogelijk oplossingen kunnen bieden. 

Wat doet de slaapfysiotherapeut?

Onze slaapfysiotherapeut  Hidde Hulshof heeft zich gespecialiseerd in de relatie tussen fysieke klachten en de slaapsituatie van personen. Dit met als doel klachten te voorkomen, te verzachten of te verhelpen. Slaap Selfie is één van de middelen waarmee onze slaapFysio klachten en problemen kan opsporen. Lees hier meer over de werkzaamheden van SlaapFysio en Beddenspecialist.nl.

 

Hoe snel kan ik een reactie verwachten?

U ontvangt binnen 3 werkdagen per mail of telefonisch reactie van de slaapfysiotherapeut.

Wat is de rol van Beddenspecialist.nl?

Beddenspecialist.nl werkt samen met fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij het landelijke platform SlaapFysio. De therapeuten die aangesloten zijn bij SlaapFysio kijken verder dan alleen uw lichamelijke klachten. De fysiotherapeuten kunnen in samenwerking met Beddenspecialist.nl het slaapgedrag van patiënten in kaart brengen aan de hand van SlaapID en/of een thuisbezoek.
Klik hier voor meer informatie over de samenwerking van Beddenspecialist.nl en SlaapFysio.