Werken bij Beddenspecialist

Heeft u interesse in werken bij een vestiging van Beddenspecialist? Neem daarvoor contact op met de vestiging waar u graag wilt werken.

Het hoofdkantoor van Beddenspecialist.nl, Sleeptrade BV in Hoevelaken is op zoek naar:

Content Specialist, 32-40 uur

‘Iedereen verdient het om goed te slapen’.
Vanuit deze missie ga jij als Content Specialist aan de slag! Jij gaat de passie voor- en kennis over een optimale slaapbeleving van deze organisatie vertalen naar een sterke content strategie en een gaaf online verhaal. Een verhaal waarmee je de diverse doelgroepen raakt, informeert, verleidt en geïnteresseerd houdt.

Een verhaal dat identiteit bepalend is en doelgroepen een heel andere kijk op slapen en slaapproblemen geeft. Een fantastische uitdaging voor een “uitgeslapen” content marketeer! Iets voor jou?

Jouw werkgever
Sleeptrade is de overkoepelende organisatie van de Beddenspecialist. Ze houdt zich bezig met het onderzoeken van slaapgedrag van mensen en het creëren van een optimale slaapomgeving. Het is een platte organisatie, met korte lijntjes en een aanpakkersmentaliteit. Een traditionele winkelorganisatie met een innovatieve kijk op slapen en met een digitale transformatie in haar marketing strategie.

Jouw baan
Je bent nodig om een transformatie te (helpen) realiseren, van traditionele marketing naar een combinatie van digital marketing en verkoop via de winkelformule. Je vertaalt al het veelal aanwezige en zeer nuttige materiaal naar de verschillende kanalen en doelgroepen. Je ontwikkelt én realiseert een doeltreffende content strategie. Je maakt en verspreidt inhoudelijke en creatief sterke content en analyseert het gewenste effect. Het meten van de effecten op de doelgroep en relevantie in waarde creatie en behoren tot jouw activiteiten. Omdat de content belofte ook in de hele organisatie moet worden waargemaakt, betrek, inspireer- en motiveer je je collega’s tijdig! Je schakelt direct met je collega’s van het marketing team en de aangesloten ondernemers, en hebt een korte lijn met de directeur, zo ben je betrokken bij alle facetten van de organisatie. En verder.. Samenwerken? Tof!

Vrijheid is ook verantwoordelijkheid! Uiteraard …!
Ambitieus | Gek op groei | Vakidioot | HBO niveau

Word jij hier happy van? Ben jij die uitgeslapen content marketeer die ons verder helpt? Neem dan per e-mail contact op met onze recruiter Lianne Zijlstra.

Reageren