Bekijk hier alle stappen van Beddenspecialist

Deskundig en onafhankelijk advies

Van een Beddenspecialist met tientallen jaren ervaring mag u natuurlijk de beste inzichten adviezen verwachten. Wat is belangrijk bij de keuze van een beddenspecialist? Heel eenvoudig: het SlaapFysio certificaat.

Door Beddenspecialist.nl is samen met SlaapFysio een opleidingsprogramma ontwikkeld. Op basis van tienduizenden slaapgedrag metingen, veld- en wetenschappelijk onderzoek en informatie van organisaties die zich met slaapcognitie bezig houden. Bij Beddenspecialist werken uitsluitend SlaapFysio gecertificeerde adviseurs die jaarlijks de opleiding van SlaapFysio en diverse kennissessies bij fabrikanten volgen.

Een door Beddenspecialist.nl opgeleide adviseur weet alles over het menselijk lichaam in relatie tot lighoudingen, fysieke klachten gedurende de nacht, de verschillende slaaphoudingen en slaapbewegingen, het effect van temperatuur op de slaapkwaliteit, slaapritme en fases en bijpassende maatwerk productoplossingen. Ze zijn daarmee als geen ander gespecialiseerd in het analyseren van slaapgegevens / slaapwensen en het adviseren van de juiste producten voor een optimale nachtrust. Hier hoef jij dus niet wakker van te liggen.