ProefSlaapService

Ga terug naar

Service & onderhoud

Wordt het een groot tweepersoonsbed of worden het twee eenpersoonsbedden naast elkaar? Een boxspring of toch een lattenbodem? En wat is mooi voor uw slaapkamer, welk beddengoed past leuk bij de gordijnen? Er is zoveel te kiezen op het gebied van bedden en slapen. U kunt natuurlijk naar een beddenreus stappen, even snel proefliggen en uw aankoop doen. Wilt u echter zeker weten dat u geen spijt van uw aankoop krijgt? En zeker weten dat het bed wat u aanschaft, goed bij uw lichaam past? Lees dan snel verder.

Een proefritje in uw nieuwe bed: dat kan!

Beddenspecialist.nl

Een bed kopen is voor u geen alledaagse bezigheid. Wij snappen dat u hier de tijd voor wilt nemen om zeker te weten dat u een juiste keuze maakt. Heeft u wel eens een auto gekocht? Dan heeft u ongetwijfeld een proefrit met deze auto gemaakt. Waarom dan geen ‘proefritje’ met een nieuw bed? Bij Beddenspecialist.nl vinden wij het logisch dat u een matras of kussen eerst op uw gemak thuis uitprobeert door middel van de ProefSlaapService. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving ervaren hoe het ligt en hoe u erop slaapt. U hoeft met een zwaar matras natuurlijk niet zelf te gaan sjouwen, dat regelen wij voor u.

 

Jarenlang plezier van uw bed

Sowieso sturen we u natuurlijk niet zomaar met een nieuw bed naar huis. Wij voeren met u altijd een uitgebreid intakegesprek om in kaart te brengen wat uw wensen en eventuele klachten zijn. Mocht het nodig zijn, dan doen wij een SlaapID-meting of een BedAnalyse voor u. Zo vergroten we de kans dat u de juiste keuze maakt en jarenlang plezier heeft van uw nieuwe aankoop. Meer lezen hierover?

SlaapID-metingBedanalyse