ProefSlaapService

Wordt het een groot tweepersoonsbed of worden het twee eenpersoonsbedden naast elkaar? Een boxspring of toch een lattenbodem? En wat is mooi voor jouw slaapkamer, welk beddengoed past leuk bij de gordijnen? Er is zoveel te kiezen op het gebied van bedden en slapen. Je kunt natuurlijk naar een beddenreus stappen, even snel proefliggen en jouw aankoop doen. Wil je echter zeker weten dat je geen spijt van jouw aankoop krijgt? En zeker weten dat het bed wat je aanschaft, goed bij jouw lichaam past? Lees dan snel verder.

Een proefritje in jouw nieuwe bed: dat kan!

Beddenspecialist.nl

Geen alledaagse bezigheid

Een bed kopen is voor velen geen alledaagse bezigheid. Wij snappen dat je hier de tijd voor wilt nemen om zeker te weten dat je een juiste keuze maakt. Heb je wel eens een auto gekocht? Dan heb je ongetwijfeld een proefrit met deze auto gemaakt. Waarom dan geen ‘proefritje’ met een nieuw bed? Bij Beddenspecialist.nl vinden wij het logisch dat je een matras of kussen eerst op je eigen gemak thuis uitprobeert door middel van de ProefSlaapService. Zo kunt je in jouw vertrouwde omgeving ervaren hoe het ligt en hoe je erop slaapt. Je hoeft met een zwaar matras natuurlijk niet zelf te gaan sjouwen, dat regelen wij voor jou.

 

Jarenlang plezier van een nieuw bed

Sowieso sturen we je natuurlijk niet zomaar met een nieuw bed naar huis. Wij voeren eerst altijd een uitgebreid intakegesprek om in kaart te brengen wat jouw wensen en eventuele klachten zijn. Mocht het nodig zijn, dan doen wij een SlaapID-meting of een BedAnalyse voor jou. Zo vergroten we de kans dat je de juiste keuze maakt en jarenlang plezier heeft van jouw nieuwe aankoop. Meer lezen hierover?

slaapid-slaaptest

       BedAnalyse       

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!